28/07 Αφροδίτη στον Λέοντα – Οι σχέσεις θα επηρεαστούν θετικά

Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, όλα τα ζώδια έχουν αρχίσει και μπαίνουν σε μια πιο ώριμη λογική, γύρω από τον συναισθηματικό τους κόσμο!

Αναλυτικά:

 

Κριός

Μην προσθέσετε μέσα ήδη στην τόσο έντονη σας καθημερινότητα, μια ακόμη ερωτική υποχρέωση. Με τον Άρη σας, μέσα στον φίλο Λέοντα εσείς έχετε ανεβάσει τους ρυθμούς σας και ειδικά εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις, καλό είναι να αποφύγετε τα δέλεαρ.

Ταύρος

Το ταίρι σας κατά καιρούς θέλει να σας φορτώνει με κατηγορίες, για ότι συμβαίνει λάθος μέσα σε αυτή την σχέση. Τώρα έχετε καταλάβει αυτήν την πτυχή του χαρακτήρα του, καλό θα ήταν να βάλετε ένα στοπ, και να ορίσετε πια ξεκάθαρα τι θέλει ο κάθε ένας από εσάς.

 

Δίδυμοι

Το επόμενο Σαβ.Κο 27+28/07 θα είναι γεμάτο από επικοινωνίες και επαφές, με το πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, αλλά οι τωρινές συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να είστε μαζί, όπως το έχετε ονειρευτεί. Τουλάχιστον αυτά που ακούτε από την άλλη πλευρά, είναι ενθαρρυντικά.

 

Καρκίνος

Πολλά είναι αυτά που σας ξενίζουν μέσα στον δεσμό σας, και ειδικά τώρα που δεν έχετε και τις πιο στενές επαφές με το συντροφικό σας έτερο. Πιθανόν να έχουν αλλάξει κάποια, από τα μεταξύ σας δεδομένα και θα πρέπει να τα ξέρετε πια!

Λέων

Εσείς ειδικά με όλα αυτά που έχετε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες, δεν θα πρέπει να απολογείστε σε κανέναν. Οι λάθος καταστάσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, ίσως και να σας έκαναν να χάσετε λίγο τους προσωπικούς σας ρυθμούς. Με τα άστρα να σας ευνοούν, όλα θα έρθουν και πάλι σε ισορροπία.

 

Παρθένος

Ματιές όλο νόημα και κομπλιμέντα θα φέρει η ανάδρομη κίνηση των εξωτερικών πλανητών, στο ζώδιο σας. Εσείς ειδικά που είστε μόνοι σας, θα πρέπει να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας κύκλους! Οι μέρες θα έχουν πολύ κόσμο που ήδη σας γνωρίζει….που θα προσπαθήσει να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Ζυγός

Αναμνήσεις και μοναξιά είναι τα χαρακτηριστικά της ερωτικής σας ζωής, που όμως από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα Αυγούστου, παραμερίζονται και αντικαθίστανται από μια φρέσκια γνωριμία, που θα είναι άκρως συμβατή  με όλα αυτά που τόσο πολύ θέλετε η άλλη πλευρά να έχει.

 

Σκορπιός

Τα συναισθήματα που έχει ακόμη μέσα του ζωντανά ο πρώην σας, δεν σας συγκινούν. Τώρα το μόνο που ζητάτε, και μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει είναι να σας δώσε και τις αποδείξεις της αγάπης του. Μέσα στο τελευταίο διάστημα του μήνα, θα έχετε ότι ζητάτε…και την μονιμότητα του.


Τοξότης

Θα είστε πιο άνετοι αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά, που τόσο σας έχουν πιέσει τους τελευταίους μήνες και σίγουρα …θα μπορέσετε να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον άνθρωπο σας αλλά και για την οικογένεια σας.  Εσείς οι μόνοι, πολλά σας κυκλώνουν…μην τα αγνοείτε.

Αιγόκερως

Μπορεί να έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας, αλλά σε κάποιους από εσάς υπάρχουν ακόμη ανοιχτά προβλήματα με το παρελθόν ίσως και των δύο. Οι μέρες αυτές, θα σας κάνουν πιο ειλικρινείς και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν.

 

Υδροχόος

Κάποια πράματα σε αυτά που κάνει, και άλλα τόσα που δεν κάνει το ταίρι σας, σας φαίνονται τουλάχιστον ανεξήγητα. Τώρα πρέπει και εσείς από την  μεριά σας, καλείστε να φέρετε στην επιφάνεια τα προβλήματα και χωρίς άλλες δικαιολογίες να βρείτε τις λύσεις.

 

Ιχθείς

Ένα μήνυμα όλο νόημα, θα σας στείλει κάποιος με το οποίο έχετε ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες. Τώρα θέλει και θα καταφέρει να σας συναντήσει. Οι μέρες σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, θα φέρουν επανασυνδέσεις, νέες σχέσεις αλλά και χρήμα από την εργασία!