Η τράπουλα της Κατίνας – Δεσμεύσεις και γάμοι για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-8 ημέρες:

 

 Κριός  Η ΚΑΜΗΛΑ

Σίγουρα είστε από τους τυχερούς, που τώρα θα πάρετε μια ανάσα μετά από τόσα χρόνια, της έντονης παρουσίας του παρελθόντος μέσα στην ζωή σας. Έχετε την γνώση και την πρακτική σοφία, για να τρέξετε την καθημερινότητα σας, υπό τις συνθήκες και τους όρους που εσείς θέλετε.

Τυχερό Νούμερο : 5

Ταύρος  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Όλα τα φώτα του ζωδιακού κύκλου είναι πάνω στο δικό σας το ζώδιο. Σημαντικές οι επόμενες επαφές – συναντήσεις – συνομιλίες, που θα δώσουν και το στίγμα τους. Σίγουρα θα βοηθηθείτε στο να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, και που θέλετε να οδηγηθείτε εργασιακά.

Τυχερό Νούμερο : 4

 

Δίδυμοι Η ΑΓΚΥΡΑ

Δεν υπάρχει κάτι που πια, να μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας. Αυτό το διάστημα και μέχρι ο Ήλιος να περάσει σε πιο καίριες μοίρες του Λέοντα, θα είναι κρίσιμο και γεμάτο από ευκαιρίες που θα σας στρώσουν το μονοπάτι στην επαγγελματική σας καριέρα αλλά και στην ερωτική σας σχέση.

Τυχερό Νούμερο :  9

 

Καρκίνος Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας, και τώρα που τα οικονομικά σας είναι καλύτερα, θα μπορέσετε να τις εφαρμόσετε. Η σύνδεση σας με το παρελθόν, θα λήξει και οι ορίζοντες που θα ανοίξουν στον αισθηματικό σας τομέα, θα σας δικαιώσουν.

Τυχερό Νούμερο :  1

 

Λέων ΖΑΡΑ –  ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΆΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι ενεργές από τώρα όψεις της ερχομένης πανσελήνου του Αυγούστου…..και οι εκπλήξεις, που θα προσφέρει αυτό το αστρολογικό φαινόμενο προς το ζώδιο σας, θα σας φέρουν πλούτο και επαγγελματικές επιτυχίες, σχετικά νωρίς. Στην αισθηματική σας ζωή, που έχει χάσει καιρό τώρα τις ισορροπίες της, θα πρέπει να είστε πια πιο αυστηροί.

Τυχερό Νούμερο : 4

 

 

Παρθένος  ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Σίγουρα είστε και εσείς από τους ευνοημένους αυτού του αστρολογικού διαστήματος. Τώρα θα έχετε πιο εύκολη πρόσβαση σε υποθέσεις επαγγελματικών αλλά και θα χτίσετε μια λαμπρή καριέρα.  Η αισθηματική σας ζωή, θα καλυτερέψει, μόνο μέσα από την παρουσία νέων ανθρώπων.

Τυχερό Νούμερο : 6

 

Ζυγός  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Νέα ξεκινήματα για εσάς, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητα σας. Μια δυνατή σχέση θα ξεκινήσει ή θα έχει τις προδιαγραφές για να ξανα-ξεκινήσει και μέσα στο τρέχον έτος να προχωρήσει και σε γάμο. Οικονομικά θα έχετε ανέλπιστο χρήμα, από περιουσιακά δεδομένα.

Τυχερό Νούμερο : 8

 

Σκορπιός Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Ένα  νέο κεφάλαιο στην ζωή σας, θα ανοίξει με την παρουσία του παρελθόντος απέναντι σας να σας διεκδικεί. Ευκαιρίες για επαγγελματικά ξεκινήματα θα έχετε και κάποιοι θα το επεκτείνουν αυτό και στο εξωτερικό. Είναι οι προσεχείς μήνες άκρως σημαντικοί και για την σχέση σας.

Τυχερό Νούμερο : 4

Τοξότης Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Γίνονται αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας δώσει μεγάλη ώθηση σε όλα τα ζητήματα, που ίσως και μήνες τώρα έχουν μείνει ακίνητα. Κυρίως η ερωτική σας ζωή, θα ξεκαθαρίσει από τα παλιά και θα κρατηθεί μόνο ότι είναι συμβατό με την φιλοσοφία σας.

Τυχερό Νούμερο : 7

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Είστε και εσείς μέσα στην γήινη τριάδα που θα σας ευνοήσει αυτή η ερχόμενη πανσέληνος. Κυρίως θα δείτε μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, αλλαγές μέσα στην οικογένεια σας προς το πολύ καλύτερο, και σίγουρα η σχέση σας με τον άνθρωπο σας θα καλυτερεύσει.

Τυχερό Νούμερο : 3

 

Υδροχόος  Η ΚΑΡΔΙΑ

Εσείς απλά είστε οι παρατηρητές όλων αυτών, μιας και ο Κυβερνήτης σας, τώρα υποστηρίζει. Είστε σαφώς από τους πρώτους ευνοημένους, που και στα εργασιακά αλλά και στην προσωπική σας ζωή, θα δείτε τις ευκαιρίες, να στρώνονται στα πόδια σας.

Τυχερό Νούμερο : 8

 

Ιχθείς ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Μέσα στην ζωδιακή αυτή εποχή του Λέοντα, συμβαίνουν καρμικά αστρολογικά γεγονότα, που σίγουρα θα δώσουν και σε εσάς, μια ώθηση για τους προσωπικούς σας σκοπούς. Κατά κύριο λόγο θα έχετε μια πιο ισορροπημένη αισθηματική ζωή.

Τυχερό Νούμερο : 3