Οι κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις για τον Αύγουστο

Πιο προσεχτικά θα πρέπει να είναι όλα τα ζώδια αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς οι αλλαγές που έρχονται σε κοσμικό επίπεδο, δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Για όλον τον μήνα του Αυγούστου:

 

Κριός   Τα Παιδιά

Το ότι πάντα κάνετε ένα βήμα πίσω και συμφωνείτε με όλα αυτά, που σας ζητάει το συντροφικό σας έτερο, σίγουρα δεν είναι και ο πλέον σωστός τρόπος για να έρθετε πιο κοντά. Θα δείξετε κάποια στιγμή δεδομένοι στα μάτια του.

Ταύρος Η Φιλία

Μικρές αλλά σημαντικές οι αλλαγές και οι νέες προτάσεις, που θα έρθουν από την μεριά του αγαπημένου σας, που έχει λύσει όλα τα πρακτικά προβλήματα του παρελθόντος, και τώρα έχετε εσείς οι δύο ευχέρεια για να κάνετε ότι έχετε σκεφτεί μαζί.

 

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Μπερδεμένους σας έχει βρει αυτή η εποχή, και μάλλον ακόμη δεν θέλετε να πάρετε κάποια πρωτοβουλία, που θα σας ξεβολέψει. Σίγουρα μπροστά σας, έχετε συναντήσεις με τον σύντροφο σας, που πολλές από τις απορίες σας θα σας τις λύσει.

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Σκεφτείτε πιο βαθιά, όλα αυτά που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σας, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Θα δείτε και από την δική σας την μεριά, που έχετε πράξει λάθος…και κάπως έτσι θα καταφέρετε να φέρετε τις λύσεις που θα είναι και μόνιμες.

Λέων Η Νέα Αγάπη

Καιρό τώρα, εύχεστε για μια νέα αγάπη…που να  πληροί όλες τις προσωπικές σας προδιαγραφές.  Μια ερωτοφιλία, ή μια συνεργασία σας, έχει ήδη αρχίσει και σας δείχνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον, που αν θελήσετε μπορεί να εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση.

 

Παρθένος  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Δεν θέλετε μια ακόμη ερωτική περιπέτεια, ούτε κάποια αδιέξοδη κατάσταση. Τώρα που έχετε γύρω σας τόσες επιλογές, το καλύτερο είναι να δώσετε χρόνο σε εσάς και τις άλλες πλευρές, για να μπορέσετε να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι!


Ζυγός Ακούγοντας

Υπάρχουν διάφορα άτομα γύρω σας, και μάλλον πιο πολύ έχετε μπερδευτεί με τις προθέσεις τους. Εσείς που ήδη είστε μέσα σε μια σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατηθείτε στα όρια της ευγένειας και να ασχοληθείτε με την ζωή σας.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Ο σύντροφος σας, έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από εσάς, και τώρα σίγουρα εσείς είστε αυτοί, που πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Ο νέος μήνας, θα δώσει συναντήσεις αλλά και προσωπικές επαφές σε κάθε επίπεδο.

 

Τοξότης Η Θεραπεία

Είστε ανάμεσα σε νέο κόσμο. Εσείς που ακόμη δηλώνετε ελεύθεροι, τώρα αυτό το διάστημα είναι και το πιο κατάλληλο για να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια σχέση που πιθανόν και να έχει ανοδική – ποιοτική πορεία. 


Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Δεν είστε καλά μέσα στον ερωτικό σας δεσμό…και αυτό είναι κάτι που τώρα έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να μπορείτε να το συζητήσετε με το ταίρι σας, και από κοινού να βρείτε τις σωστές λύσεις.

Υδροχόος Η Μελέτη

Μόνο καλύτερες θα είναι οι μέρες του νέου μήνα, για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Υπάρχουν ακόμη και κάποια μικρά ζητήματα από το παρελθόν σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να τα προσπεράσετε.

 

Ιχθείς  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Μην ανοίγετε εύκολα τις πόρτες της καρδιάς σας, σε άτομα που μόνο προσφάτως έχουν μπει στην ζωή σας. Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά μην χάνεστε μέσα σε αδιέξοδες υποθέσεις.