Ζώδια και Ωροσκόπιο – Σαββάτο 27/07

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα στην ερωτική σας ζωή, που όμως δεν είναι μόνιμες. Από το τέλος της καινούργιας εβδομάδας,  θα καταφέρετε όλες να τις ξεπεράσετε.


Ταύρος

Δεν θα μπορέσετε εσείς να συμβιβαστείτε με τους ρυθμούς ή τις καταστάσεις που προσπαθεί ο σύντροφος σας, να σας επιβάλει. Τώρα είναι και η σωστή ώρα, για να παραθέσετε τις δικές σας προτάσεις.

 

Δίδυμοι

Σας συμφέρει αυτό το διάστημα, να κινηθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας που θα σας προσφέρουν επιτυχίες και χρήμα. Εσείς που είστε ελεύθεροι μέσα στον ανάδρομο Ερμή θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν!

 

 Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να πιέζεστε καθόλου για την σχέση σας, καθώς τώρα είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Σε αυτό θα διευκολύνουν και οι ανοδικές τάσεις των επαγγελματικών – οικονομικών σας.

 Λέων

Μη κάθεστε μέσα σε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι υποστηρικτικά προς το ζώδιο σας, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να  βρείτε τρόπους – λύσεις που θα σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη.

 

Παρθένος

Η εποχή μπορεί για εσάς να κρύβει ερωτικές παγίδες, άρα θα είστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που κάνετε και λέτε, και ειδικά σε άτομα, που δεν τα ξέρετε ή γνωρίζετε ότι είναι ιδιαίτερου χειρισμού!

 

Ζυγός

Πιθανότητες πολλές υπάρχου, μέσα στο τελευταίο διάστημα του μήνα, θα έρθει στην ζωή σας, μια πιο παλιά σας γνωριμία και να ζητήσει να ολοκληρωθεί κάτι που παλιότερα αφήσετε και οι δύο στην μέση.

 

Σκορπιός

Χρειάζεται υπομονή στην αισθηματική σας σχέση, καθώς τώρα το ταίρι σας, είναι σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής του, και πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις, που στο μέλλον θα επηρεάσουν και εσάς θετικά.


Τοξότης

Υπάρχει υπερκινητικότητα στην ζωή σας και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είστε ελεύθεροι και ασχολείστε πλέον με την εργασία και την κοινωνική σας ζωή – δραστηριότητες.

 

Αιγόκερως

Είστε μόνο ουδέτεροι σε αυτά που σας λέει το σύντροφος σας. Ακόμη δεν είστε και απόλυτα σίγουροι, για καταστάσεις που σας παρουσιάζει, και που πιθανόν και να μην συμφωνείτε για τον χειρισμό τους.

 

Υδροχόος

Οι ερωτική ένταση δεν λείπει από την σχέση σας και αυτό με την Αφροδίτη να σας κάνει ακόμη πιο ισχυρούς, εσείς θα καταφέρετε μόνιμα να κλείσετε τις πόρτες – επαφές με το παρελθόν σας.

 

Ιχθείς

Απελευθερωτικό για την προσωπικότητα σας, θα είναι αυτό το διάστημα, που θα σας κάνει να δείτε με μεγαλύτερη αυστηρότητα, τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας δεδομένα.