29/07-04/08 Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η αλλαγή του μήνα και κάτω από την έντονη αστρολογική κινητικότητα, των ημερών ίσως και των τελευταίων εβδομάδων…θα δώσει μια πολλή καλύτερη ψυχολογία σε όλα τα ζώδια, που βιώνουν μια παρατεταμένη περίοδο μοναξιάς.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός

Οι δυναμικές του σύμπαντος, είναι υπέρ σας…και ήδη αυτό θα το διαισθάνεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εσείς που είστε καιρό μόνοι σας, να είστε σε μια εγρήγορση καθώς, από τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, θα τύχετε φρέσκων γνωριμιών.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Ταύρος

Μην αφήνετε συνέχεια το μυαλό σας, να πηγαίνει πίσω στο παρελθόν και σε όλα αυτά που τότε ζήσατε. Δεν υπάρχει λόγος να ελπίζετε σε κάτι που μάλλον δεν σας ταιριάζει. Τώρα που και τα άστρα είναι σύμμαχοι σας, θα έρθετε πιο κοντά με νέο κόσμο που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Δίδυμοι

Με τον Ερμή ανάδρομο, δεν έχετε καμία διάθεση να ψάξετε για μια νέα ερωτική κατάσταση. Άλλωστε είστε τόσο απορροφημένοι, από όλα αυτά που κάνετε, που τώρα θέλετε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά, κοινωνική ζωή…και φυσικά να κανονίσετε τις διακοπές σας.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Καρκίνος

Η δική σας η αγωνία, είναι μεγάλη καθώς τώρα υπάρχουν δύο άτομα μέσα στην καθημερινότητα σας, που σας πολιορκούν…και σας έχουν σίγουρα τραβήξει την προσοχή. Από το πρώτο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε και κάποια παραπάνω δρώμενα.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Λέων

Με τον Ήλιο μέχρι και τις 22/08 μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς ότι έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας, για την προσωπική σας ζωή σίγουρα θα το καταφέρετε. Ακόμη και αν κάτι στο τώρα είναι σταματημένο, να είστε βέβαιοι ότι προσεχώς θα ξανα-ξεκινήσει.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

Παρθένος

Μέσα στις φιλικές και τις κοινωνικές σας παρέες, έχετε καταλάβει τον τελευταίο καιρό, ότι υπάρχει ένα άτομο, που θέλει να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα αντιμετωπίσετε φλερτ και παρατεταμένη πολιορκία.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Ζυγός

Αν αισθάνεστε ότι έχετε κλείσει μόνιμα, όλες τις πόρτες και τις χαραμάδες ακόμη με το παρελθόν, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας, πιο προσεχτικά…και θα δείτε ότι υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που σας θέλουν…αισθηματικά!

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Σκορπιός

Σκεπτικούς και προβληματισμένους σας βρίσκει αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον θα πρέπει να δείτε βαθιά μέσα σας τι θέλετε και τι σας χρειάζεται. Σίγουρα γύρω σας υπάρχουν άτομα που έχουν δηλώσει έμμεσα το ερωτικό τους ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν σας έχουν πείσει…για κάτι περισσότερο.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Τοξότης

Είστε σε μια καλή φάση ζωής και πιθανόν και τώρα μόνο η ευάλωτη καρδιά σας, να έχει επουλώσει τα παλιά της τραύματα. Από τι πρώτες ημέρες του Αυγούστου, θα έχετε σίγουρα καινούργια πρόσωπα να βγαίνουν στον δρόμο σας και να σας δείχνουν, νέους ορίζοντες.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

Αιγόκερως

Μην σκέφτεστε μόνο τους άλλους, αλλά τον εαυτό σας…πάνω από όλους. Τώρα που όλα και τα αστρολογικά είναι υπέρ του ζωδίου σας, μπορείτε να ξανα-φτιάξετε την προσωπική σας ζωή και αυτήν την φορά αποφεύγοντας όλα τα λάθη του παρελθόντος.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Υδροχόος

Συμβαίνουν πολλά και μάλλον δεν ξέρετε τι να κάνετε. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχουν βάλει σε  δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας. Ωστόσο από την ώρα που ο Ερμής θα μπει σε ορθή πορεία 02-03/07 όλα θα έρθουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Ιχθείς

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι κάποιος από την κοινωνική σας παρέα…σας θέλει ερωτικά. Αν και εσείς ενδιαφέρεστε για κάτι περισσότερο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε το πράσινο φως…αλλά μακριά από τα μάτια όλων των τρίτων.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5