Ζώδια και Ωροσκόπιο – Κυριακή 28/07

Ζωδιακές προβλέψεις

 Κριός

Η δυναμική σας όλο και ενισχύεται καθώς ο Ήλιος, προχωράει σε όλο πιο καίριες μοίρες πάνω στον Λέοντα. Αυτό θα σας βοηθήσει και να δέσετε πιο ποιοτικά τα συναισθήματα που έχετε για τον άνθρωπο σας, αλλά και να εξελιχθείτε σε εργασιακά θέματα.

Ταύρος

Κάποιος είναι κοντά σας, και θέλει να σας κερδίσει και ερωτικά. Μπορεί να το έχετε καταλάβει, αλλά ο εγωισμός σας περιμένει και την σχετική επιβεβαίωση. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν πιο πρακτικές προσεγγίσεις.

 

Δίδυμοι

Χρόνια τώρα προσπαθείτε να ενωθείτε με κάποιο πρόσωπο, αλλά όλο οι καταστάσεις σας, απομακρύνουν. Τώρα που και το σύμπαν είναι θετικό στο ζώδιο σας, εσείς θα βρείτε τρόπο για όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα.

 

Καρκίνος

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, για να κλείσετε όλα τα παράθυρα στο παρελθόν, που ήδη έχει αρχίσει και σας αναζητά πιο έντονα. Μπορείτε να επανασυνδεθείτε, αλλά πια μόνο μέσα από μια στάση ευθύνης, της άλλης πλευράς.

 

Λέων

Μην αποκαλύπτετε στους κύκλους σας, για αυτά που έχει γίνει μέσα στην προσωπική σας ζωή και με τον σύντροφο σας, καθώς το πιο πιθανόν είναι να μαζέψετε σχόλια που δεν θα σας αρέσουν και πολύ!

 

Παρθένος

Οι καταστάσεις που σας κυκλώνουν αυτήν την εποχή, είναι και σε επαγγελματικό και σε αισθηματικό επίπεδο μόνο καλές. Εσείς είστε αυτοί που αποφασίζετε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον τελικά….και για πόσο!

 

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να σας ενισχύει σε όλα αυτά που προσπαθείτε στην αισθηματική σας ζωή, το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη εβδομάδα του μήνα Αυγούστου, θα έχετε θετικές αντιδράσεις ακόμη και σε περιπτώσεις επανασυνδέσεων.

Σκορπιός

Δεν έχετε και την πιο θετική διάθεση, καθώς υπάρχουν ζητήματα και καταστάσεις που το ταίρι σας, αποφεύγει. Τώρα είναι και η δική σας η σειρά για να του μιλήσετε ειλικρινά και μέσα από χρονικά όρια αυστηρά.

 

Τοξότης

Μάλλον πιο μπλεγμένους σας κάνει αυτή η νέα γνωριμία που έχει προκύψει στην ζωή σας! Σίγουρα ακόμη είστε άγνωστοι μεταξύ σας, και χρειάζεται χρόνος για να καταλάβετε, τι θέλει τελικά ο ένας από τον άλλον.

 

Αιγόκερως

Μια σειρά από επικοινωνίες και επαφές, θα προσπαθήσει κάποιο άτομο που σας έχει ερωτευτεί, για να δελεάσει την τόσο δύσκολη σας προσοχή, που αυτήν την εποχή είναι μόνιμα απασχολημένη με εργασία και κοινωνική ζωή.

Υδροχόος

Ακούτε πολλά από τον αγαπημένο σας, αλλά και η υπομονή σας, έχει αρχίσει να στερεύει, καθώς ακόμη οι πράξεις δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Επίσης, κινηθείτε και πιο αποφασιστικά στην εργασία σας.

 

Ιχθείς

Ένα αγαπητό σας πρόσωπο, θέλει να σας πλησιάσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Φιλία η συνεργασία θα λάβει πια και την μορφή έρωτα, που σίγουρα δεν θα σας αφήσει και τελείως αδιάφορους.