ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πιο αναλυτικά:

 

Ζώδια της Φωτιάς

 

ΚΡΙΟΣ:

Έχετε επηρεαστεί άμεσα σε κάθε τομέα της ζωής σας, από αυτό το τόσο δυνατό αστρολογικό φαινόμενο. Στις συνεργασίες σας μπορεί να υπήρξαν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά από το επόμενο διάστημα όλα θα διορθωθούν. Στην προσωπική σας ζωή, να περιμένετε επικοινωνία από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην χάσετε και αυτή την ευκαιρία.

ΛΕΩΝ:

Εσείς όλη αυτή η δυσκολία του Ερμή, είναι μέσα στον οίκο σας, άρα θα είστε και οι πρώτοι που θα έχετε και τα δώρα του σύμπαντος. Τώρα που είναι και ο Ήλιος, πάνω στον οίκο σας, σίγουρα κάποια μικρά αισθηματικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με την σχέση σας, σίγουρα θα λυθούν εύκολα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατήσετε μέχρι και το τέλος της νέας εβδομάδας, χαμηλούς τόνους, έτσι ώστε να καταφέρετε με το πρόσωπο που αγαπιέστε και πάλι να μπείτε σε μια διαδικασία σωστής πορείας. Επίσης, εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, προσεχώς θα έχετε αποκάλυψη ερωτοφιλίας.

 

Ζώδια της Γης

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με όλα αυτά τα περίεργα που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, καλό θα ήταν να κάνετε και εσείς μια κριτική για το τι πρέπει να κάνετε από εδώ και μετά, σε οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα. Πολλά οι συζητήσεις, που θα προκύψουν με φιλικά άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλες και καλές αποκαλύψεις θα έχετε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα υπάρχουν θέματα που καιρό τώρα ψάχνετε την λύση τους. Εσείς που θέλετε να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά τα παράπονα που έρχονται αυτό το διάστημα, από τον σύντροφο σας που είναι όμως και απόλυτα δικαιολογημένα. Συμβαίνουν πολλά και τώρα καλείστε σίγουρα να πάρετε θέση, και να δώσετε απαντήσεις. Επίσης, στα εργασιακά σας, θα έχετε προτάσεις που θα σας συγκινήσουν πολύ.

 

Ζώδια του Αέρα

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς που είχατε τόσο καιρό τον κυβερνήτη σας ανάδρομο, δεχτήκατε και το μεγαλύτερο πλήγμα. Πιθανόν  και να μην αισθανόσασταν έτοιμοι, για να ξεκαθαρίσετε κάποιες προσωπικές καταστάσεις, που εκκρεμούν εδώ και εβδομάδες.  Δοκιμάστε την διπλωματική επικοινωνιακή οδό, και δεν θα βγείτε χαμένοι.

 

ΖΥΓΟΣ

Συμβαίνουν τόσα πολλά γύρω σας που σας αφορούν, και τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε  είναι να τα δείτε με μια μεγαλύτερη σοβαρότητα. Σίγουρα θα χρειαστεί πια να περάσετε και περισσότερο χρόνο με το συντροφικό σας έτερο, που σας έχει χάσει λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι ακόμη, για να κάνετε ένα επόμενο στον ερωτικό τομέα. Μπορεί μέχρι και το τέλος του Αυγούστου να πιεστείτε από τον άνθρωπο σας, αλλά καλό θα ήταν και τίμιο από την δική σας την μεριά, χωρίς καθυστέρηση να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

Ζώδια του Νερού

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε πιο καλή ψυχολογική φάση, θα είστε όσο περνάει το χρονικό διάστημα και μάλλον, τώρα θα χρειαστεί σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο να συζητήσετε με το πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, για όλα τα σχέδια σας, για το υπόλοιπο Καλοκαίρι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ότι και να έχει συμβεί….απλά ξεχάστε το, αν τελικά δεν είναι και τόσο σοβαρό. Υπάρχουν τώρα και οι κατάλληλες αστρολογικές συνθήκες για να μπορέσετε να βρείτε τους επικοινωνιακούς σας ρυθμούς με τον άνθρωπο που θέλετε και να έρθετε πιο κοντά.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς που τώρα έχετε κάνει κάποιες φρέσκιες γνωριμίες, απλά θα πρέπει να είστε διπλά πιο προσεχτικοί και ως το τι θέλει ο κάθε ένας από εσάς. Πιθανόν τα πάντα…μπορεί και τίποτα. Η εμπειρία σας, τώρα θα σας είναι και ένα πολύτιμο εργαλείο.