Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Δευτέρα 29/07

Ερωτικές προβλέψεις:

 

Κριός  Το Άρμα

Δεν θα τα παρατήσετε ακόμη. Μπορεί να έχετε περάσει από κάποιες δυσκολίες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα που θα σας δέσουν με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

 

Ταύρος  Η Σελήνη

Από σήμερα και μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, θα έχετε μια τυχαία συνάντηση ή επικοινωνία, με το πρόσωπο που σας αφορά αισθηματικά. Ίσως και κάτι νέο να ξεκινήσει τώρα!

 

Δίδυμοι Ο Ήλιος

Είναι μια καλή εποχή, που θα φέρετε πιο κοντά σας νέα άτομα, ακόμη και από τους χώρους της εργασίας σας ή και από κάποια ταξίδια που πρέπει να κάνετε προσεχώς.

 

Καρκίνος Ο Αυτοκράτορας

Μέσα στην εβδομάδα θα τύχετε κάποιων πιο σοβαρών συνομιλιών μέσα στην εργασία σας, όπου και νέες πόρτες – νέες συνεργασίες θα στρωθούν μπροστά σας.

 

Λέων Το Αστέρι

Υπάρχουν κάποια ανοιχτά ακόμη ζητήματα, με τον πρώην σας, που θα τα χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία, για να σας ξανα-πλησιάσει.  Τώρα εσείς έχετε το πάνω χέρι, άρα προσοχή στα λόγια σας.

 

Παρθένος  Η Αυτοκράτειρα

Μέσα στους κοινωνικούς σας κύκλους, έχετε προκαλέσει πολλά φλερτ, αλλά μόνο ένα έχει μόνο τραβήξει την τόσο δύσκολη σας προσοχή. Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο 03+04/08 θα συναντηθείτε κατά μόνας!

 

Ζυγός  Ο Κόσμος

Μέσα στην οικογένεια σας, μπορεί αυτόν τον καιρό, να υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αλλά θα είναι περαστικές. Ξέρετε, ότι όλα ξεκινούν από τα προβληματικά οικονομικά δεδομένα.

 

Σκορπιός Η Αρχιέρεια

Το να φεύγετε κάθε φορά, που πρέπει να κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση, με τον άνθρωπο σας, είναι λάθος. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε την εκτίμηση του.

 

Τοξότης  Ο Τροχός της Τύχης

Για τους δικούς σας λόγους, έχετε καιρό τώρα χάσει την εμπιστοσύνη σας, στον άνθρωπο σας. Αυτό δεν σας ενώνει άρα, άμεσα καλείστε να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Αιγόκερως Ο Τρελός

Προσέχετε πολύ παραπάνω αυτό το διάστημα, με ποιους κάνετε παρέα και με ποιους τελικά επιθυμείτε, να προχωρήσετε σε σχέση. Ίσως και να πρέπει να τα διαχωρίσετε αυτά τα δύο!

 

Υδροχόος  Η Δύναμη

Προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση! Διορθώστε την ψυχολογία σας, και μην χάνεστε μόνο μέσα από μια ερωτική απογοήτευση. Ο υπόλοιπος Ιούλιος, έχει για εσάς νέες προκλήσεις.

 

Ιχθείς Ο Γητευτής

Μη πάτε, εκεί που δεν σας θέλουν! Τώρα υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα άτομα γύρω σας, που σας έλκουν κοντά τους. Ένας νέος έρωτας, ήδη σας κυκλώνει με ένταση.