Ζώδια και Ωροσκόπιο – Δευτέρα 29/07

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός:

Εσείς έχετε απελευθερωθεί, από το παρελθόν και τώρα έχετε δώσει το 100% του δημιουργικού σας εαυτού, σε εργασία –οικογενειακές σχέσεις και κοινωνικό περιβάλλον. Σίγουρα τα χρήματα – ανέσεις που πλησιάζουν, θα σας λύσουν σχεδόν όλα προβλήματα, που θα πρέπει να μην ξαναδημιουργήσετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 5, 9

 

Ταύρος:

Έχετε αφήσει πια στην άκρη του μυαλού σας, ότι κάποια στιγμή θα σας ξαναψάξει ο πρώην σας, και έχετε πραγματικά στρέψει όλες τις δυνάμεις σας, σε εργασία και σπουδές. Από τις 31/07 και μετά οι εργένηδες θα έχουν προκλήσεις ερωτικές, που θα τους βάλουν σε σκέψεις νέας σχέσης.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 7, 8

Δίδυμοι:

Έχετε κάνει πολλές προσπάθειες για να διατηρηθεί αυτή η σχέση, σε ένα καλό και ποιοτικό επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που με την εύνοια των άστρων πιθανόν και να φέρει μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, και την αληθινή ανάγκη για δέσμευση ή μια πιο σοβαρή πορεία.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 3, 8

Καρκίνος:

Οι φίλοι σας, σας παροτρύνουν να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία στον σύντροφο σας, που δείχνετε να αγαπάτε βαθιά ασχέτως του τι έχει προηγηθεί. Ωστόσο, εσείς καλό είναι αυτήν την εποχή με τον υποστηρικτή Κυβερνήτη… να έχετε και περισσότερο τα μάτια σας ανοιχτά σε νέα πρόσωπα.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 6, 9

 

Λέων:

Οι ξεκάθαρες απαντήσεις που ζητάτε, ακόμη δεν μπορούν να σας δοθούν από τον αγαπημένο σας. Είστε το ζώδιο που έχει γενικότερα τα πιο περίπλοκα ερωτικά ζητήματα αλλά αυτό μέσα στον μήνα που τρέχει, θα αλλάξουν. Επίσης, μπροστά σας θα περάσουν και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ευνοϊκά νούμερα:  4, 5, 9

Παρθένος:

Το αστρολογικό σκηνικό με αλλαγές θέσεων πλανητών, αναδρομές και εκλείψεις, μόνο ευνοϊκό τελικά μπορεί να είναι για εσάς. Το ερωτικό παρασκήνιο μέσα στην ζωή σας, θα τελειώσει και αυτός που αγαπάτε, θα δώσει την απόλυτη του προτεραιότητα σε εσάς και τον δεσμό σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 4, 9

Ζυγός:

Ένα καλό διάστημα για το αέρινο  ζώδιο σας. Αυτό θα το δείτε εν αρχή στα επαγγελματικά σας, που θα σας δώσουν το χρήμα που σας αξίζει αλλά και θα σας παρουσιάσει νέες ευκαιρίες, για να συνεργαστείτε και σε καινοτόμα πεδία. Η ερωτική σας ζωή, δεν έχει σκαμπανεβάσματα, άρα απολαύστε την εποχή.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 3, 7

 

Σκορπιός:

Εσείς είστε αυτοί που θα δείτε μέσα στο επόμενο 10ήμερο, μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Η επίσκεψη της Αφροδίτης σε επόμενες μοίρες του Λέοντα, θα βάλει πραγματικά φωτιά στην καρδιά του ανθρώπου που θέλετε έτσι ώστε οι καταστάσεις, να αρχίσουν να ξεδιπλώνονται υπέρ σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 6, 9

Τοξότης:

Αυτό το διάστημα έχετε αλλάξει… από τον τρόπο που ντύνεστε μέχρι και τον τρόπο που μιλάτε. Η γενναιοδωρία του σύμπαντος προς το ζώδιο σας, έχει ξεκλειδώσει τις δυναμικές σας και τώρα μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις, που θα σας φέρουν οικονομική άνεση και μια νέα αγάπη.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 7, 9

 

 

Αιγόκερως:
Φλερτάρετε με όλους. Ο Ήλιος πάνω στον ζωδιακό οίκου του φιλικού Λέοντα, σας έχει δώσει μια εξαιρετική ψυχολογία, που θα φέρει μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουλίου, έρωτες και επαγγελματικές επιτυχίες, που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην καθημερινότητα σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 4, 8

Υδροχόος:

Αν δεν αλλάξετε άμεσα, την σχέση που έχετε με τον ίδιο σας τον εαυτό δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν και όλες οι άλλες σχέσεις – συσχετισμοί, που έχετε με τα περιβάλλοντα σας. Η εποχή σας δίνει ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  4, 7, 8

 

Ιχθείς:

Η έντονη σας κοινωνική – φιλική ζωή, προκαλεί ζήλια στο ταίρι σας! Αυτό κάτω έκλειψη που πλησιάζει ίσως και να φέρει καυγάδες και λογομαχίες, τις οποίες θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Το τι πρέπει να αλλάξει και να βελτιωθεί, σίγουρα το γνωρίζετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  5, 7, 9