01/08 Νέα Σελήνη στον Λέοντα και οι σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν.

Επιρροές σε όλους:

 

Κριός

Για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους δεν θέλετε να δώσετε αφορμές, στον σύντροφο  σας, για να ζηλέψει. Ξέρετε ότι περνάει μια ταραγμένη εποχή, που σίγουρα θα σας ζητήσει να τον στηρίξετε.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Λέοντα, εσείς καλύτερα να διατηρήσετε τους χαμηλούς τόνους, έτσι ώστε κάποια προβλήματα και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας, να λήξουν και αυτό πια να μην το ξαναβρείτε μπροστά σας.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Δίδυμοι

Τώρα που και ο προσωπικός σας κυβερνήτης θα γυρίσει σε ορθή και πάλι φορά, θα πρέπει όλοι σας να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να κυνηγήσετε λίγο περισσότερο τα οικονομικά, και τα διαπροσωπικά σας θέματα.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

Καρκίνος

Θα πρέπει να φροντίσετε και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την αισθηματική σας ζωή, που δείχνει να έχει αρκετά προβλήματα κ αι πιθανόν και το ταίρι σας, να χρειάζεται κάποιες περισσότερες εξηγήσεις …1από την μεριά σας.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Λέων

Λύσεις και ευκολίες έρχονται από τον οικονομικό – εργασιακό σας τομέα, και αυτό θα είναι και το πρακτικό σας κίνητρο για να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αφήστε όλους τους πρώην εκτός.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Παρθένος

Είναι μια πολλή καλή εποχή, που θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τους φαύλους  κύκλους του παρελθόντος…και θα δείτε ότι γύρω σας πια υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, που ενδιαφέρονται να σας κερδίσουν σε κάθε επίπεδο.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Ζυγός

Μην ξεκλειδώνετε την καρδιά σας, σε οποιονδήποτε. Τώρα υπάρχουν καταστάσεις γύρω σας, που πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί…και ειδικά με πρόσωπα, που έχουν δείξει ότι δεν σας βλέπουν και τόσο σοβαρά στα ερωτικά.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Σκορπιός

Οι περισσότεροι από εσάς, έχουν πολλά να κάνουν μέσα στον καινούργιο μήνα και το πιο σημαντικό από όλα, είναι να διορθώσουν την ερωτική τους ζωή, που έχει μείνει σε τελευταία μοίρα καιρό τώρα.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Τοξότης

Αισθηματικές προτάσεις θα έρθουν από τον πρώην σας και αυτό θα φέρει μια ανισορροπία στην καθημερινότητα σας, καθώς οι περισσότεροι από εσάς έχουν ήδη προχωρήσει την ζωή τους, με έναν νέο άνθρωπο.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Αιγόκερως

Σαφώς και ξέρετε ότι το συντροφικό σας έτερο, το μόνο που έχει ανάγκη είναι να κλείσει – λήξει όλα τα παλιά του προβλήματα και να δώσετε πια όρκους μόνιμης αγάπης. Από το Φθινόπωρο όλα θα αλλάξουν σίγουρα.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Υδροχόος

Οι μόνιμες σας διαφορές και αντεγκλήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε, είναι γύρω από τις παράλληλες διαδρομές που ήδη υπάρχουν. Από τον καινούργιο μήνα, όλο αυτό πρέπει να λυθεί.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Ιχθείς

Οι συμφωνίες και οι προτάσεις που έχουν έρθει από την μεριά του συντρόφου σας, από το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έχουν και την εφαρμογή τους. Κάντε κάτι καλύτερο και από την δική σας μεριά.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5