Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Τετάρτη 31/07

Ερωτικές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ Η Αυτοκράτειρα

Κάποιες πιο αναλυτικές συζητήσεις, θα φέρει στο προσκήνιο ίσως και με έντονα ερωτικό τρόπο, το ταίρι σας. Αυτό που θα καταλάβετε, είναι ότι ζηλεύει και ότι ζητάει κάτι περισσότερο στο άμεσο μέλλον για εσάς.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ Το Άρμα

Κρατήστε τις αποστάσεις σας, από άτομα, που έχουν διαφορετική θέση – αντίληψη και ζωή από εσάς. Έχετε περάσει πολλά δύσκολα στο παρελθόν, άρα τώρα επί δέκα θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεχτικοί με την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η Αρχιέρεια

Να ξέρετε ότι από σήμερα και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, θα έχετε μια  καλύτερη ανταπόκριση από το άτομο που αγαπάτε. Ακόμη και στον επαγγελματικό σας χώρο, θα δεχτείτε νέες προτάσεις που θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο Ήλιος

Η κρίση σας, είναι λαθεμένη. Αγαπάτε, δίνετε ατελείωτα και ασταμάτητα στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, και ίσως και να μην παίρνετε αυτό που τελικά σας αξίζει. Σκεφτείτε πιο ώριμα, και μην κρατάτε άλλο παθητική στάση.

ΛΕΩΝ  Ο Κόσμος

Το κέφι σας ειδικά μετά την νέα σελήνη 01/08 θα είναι ανεβασμένο. Τώρα υπάρχουν και κάποια καλύτερα οικονομικά, που θα σας ενισχύσουν σε όλα αυτά τα σχέδια που έχετε για εσάς και την ερωτική σας σχέση – σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο Γητευτής

Είστε συνεχώς απασχολημένοι, με το τι κάνει και τι θέλει ο σύντροφος σας, και μάλλον χάνετε την δική σας προσωπικότητα – χρόνο. Ίσως και κάποιες φορές άθελα σας, να τον πιέζετε. Είστε σε μια καλή φάση ζωής, άρα δώστε προτεραιότητα και σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ Η Δύναμη

Εσείς που είστε μόνοι, ετοιμαστείτε για ραγδαίες αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή! Μια καινούργια γνωριμία, από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας πλησιάσει με τρόπο, που θα σας προκαλέσει κεραυνοβόλο έρωτα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Τροχός της Τύχης

Δεν χαρίζεστε εσείς στα λόγια σας, και αυτό έχει ξεβολέψει τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι θέλει να μιλήσει και αυτός με την σειρά τους, για ότι πρέπει άμεσα να βελτιωθεί στην σχέση σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Αυτοκράτορας

Ζητάτε από την εργασία σας, κάποιες αλλαγές ή μια προαγωγή…έρχεται. Είστε από τους πιο τυχερούς αυτού του διαστήματος, που μπορείτε να αλλάξετε εκ βάθρων την ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Σελήνη

Εσείς απλά απολαύστε όλα τα καταπληκτικά δώρα και εκπλήξεις της πανσελήνου, πάνω στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει σε κάποιες περιπτώσεις, επανασυνδέσεις, ξαφνικό – τυχερό χρήμα…και ανεβασμένη ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Τρελός

Η ρουτίνα μέσα στην ερωτική σας ζωή, σας έχει βαρύνει πολύ και τώρα, υπάρχει και η πρακτική ευκαιρία, για να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν σε κάθε επίπεδο…και τον άνθρωπο σας.

ΙΧΘΕΙΣ Ο Αρχιερέας

Αυτό το μοιραίο αστρολογικό φαινόμενο, ακουμπά την καρδιά και την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν καταστάσεις, που τώρα θα λήξουν και πλέον θα μπορέσετε με τον άνθρωπο σας να κινηθείτε μπροστά.