Ζώδια και Ωροσκόπιο – Πέμπτη 01/08

Για όλα τα ζώδια:

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Είστε ένα βήμα πριν ανοίξετε το στόμα σας, και κατακεραυνώσετε όλους αυτούς, που δεν έχουν τίμια συμπεριφορά απέναντι σας. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και μέσα στην αισθηματική σας σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Διαφοροποιήστε την θέση σας, από όλους τους άλλους και αυτήν την εποχή, που πραγματικά δεν σας ταιριάζει σε τίποτα.  Μπορεί και να χρειαστεί για ένα διάστημα να μείνετε και μόνοι σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Είστε της άποψης ότι όλα θα μετρήσουν, σε μια επανασύνδεση και ειδικά οι λεπτομέρειες. Αυτό το έχει στο μυαλό του το άτομο που σας προσεγγίζει, και σίγουρα το έχετε προσέξει.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Οικονομικές αλλαγές έρχονται και σας βοηθούν άμεσα και μόνιμα, τελειώσετε με κάποιες παλιές σας υποχρεώσεις και προβλήματα, που σας έκλειναν την πόρτα στο μέλλον.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Μόνο καλά λόγια θα ακούσετε από τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι μεγάλες σας προσπάθειες έχουν αναγνωριστεί από άτομα κύρους, και προσεχώς θα έχετε και την υλική ανταμοιβή.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Δεν θέλετε άλλα μπερδέματα με το παρελθόν. Είσαστε σε μια καλή διάθεση, ακόμη και αισθηματικά μόνοι σας, που πια έχετε πάρει τα μαθήματα σας.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

ΖΥΓΟΣ : Έχετε παραδοθεί στο 100%, σε έναν καινούργιο – δυνατό έρωτα που σας έχει αλλάξει την ζωή. Τελικά, είχε και κάποια καλά, η ανάδρομη φορά του Ερμή, στα ζώδια του αέρα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Με τις μέρες να σας πιέζουν για αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας, εσείς προσέξτε μόνο πια που θα δίνετε την καρδιά και την ερωτική σας εμπιστοσύνη.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Μάλλον τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις, που υπάρχουν αυτό το διάστημα μέσα στην σχέση σας, ακουμπούν τις προβληματικές καταστάσεις, που βιώνει ο άνθρωπος σας στην δική του ζωή.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Τα προσωπικά σας θέματα, μην τα βγάζετε στον αέρα! Δεν αφορούν κανέναν και σε δεύτερον βαθμό, πιθανόν και πίσω από την πλάτη σας, να σας σχολιάζουν άσχημα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Υπάρχουν πολλές καταστάσεις, που χρειάζονται την προσοχή και τον απόλυτο τελικά έλεγχο σας, μέσα σε εργασία και ερωτική ζωή. Πάρτε το τιμόνι των εξελίξεων στα ικανά σας χέρια.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Θα εντυπωσιαστείτε πραγματικά, από τις θετικές αλλαγές που θα προκύψουν από την εργασία – σπουδές σας, που ίσως και να σας δώσουν το εισιτήριο για κάτι περισσότερο, άμεσα!

Εύνοια Ζωδίου: +++