Κινεζικό Ωροσκόπιο Αγάπη και Χρήμα – Αύγουστος 19

Προβλέψεις Αυγούστου:

Χοίρος:

Μην κάνετε άλλες δοκιμές με την καρδιά σας. Τώρα που και το αστρολογικό σκηνικό του νέου μήνα, είναι προς υποστήριξη σας, εσείς πρέπει να πάρετε κάθετες αποφάσεις. Ρίξτε και μια δεύτερη ματιά, στην ροή των οικονομικών σας που αυξάνεται!

Σκύλος:

Κρατήστε μια πιο συντηρητική στάση, μέσα στην σχέση και θα καταφέρετε μέσα στον Αύγουστο να βρείτε και τις λύσεις που θα σας κάνουν, σαν ζευγάρι να σκεφτείτε μέχρι και τον γάμο. Εσείς οι μόνοι, μην χάνεστε μόνο με σκέψεις του παρελθόντος.


Κόκορας:

Επιθυμείτε πολλές και σημαντικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή, αλλά ακόμη αισθάνεστε ότι δεν είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα για να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας. Μετά τα μέσα του νέου μήνα, προσπαθήστε ξανά.

 

Πίθηκος:

Μένετε μέσα σε σχέσεις που δεν σας προσφέρουν αυτά που σας αξίζουν, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα πια έχει αρχίσει και σας έχει βάλει, σε πιο σοβαρές σκέψεις ακόμη και να φύγετε. Σε μερικούς οι ημέρες, θα φέρουν και τις σχετικές – πρακτικές αφορμές.

Κατσίκα:

Τίποτα μαζί σας δεν είναι προβλέψιμο τελικά. Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας ξεκαθαρίσει τι ζητάει για το επόμενο χρονικό διάστημα. Αν σας ενδιαφέρει τελικά αυτή η σχέση, μην χάνεστε μόνο μέσα σε μια μετριότητα.


Άλογο:

Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές μέσα στον δεσμό σας αλλά  και μέσα στην οικογενειακή σας κατάσταση. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να κλείσετε μόνιμα τις πόρτες του άσχημου σας παρελθόντος.

 

Φίδι:

Ματιές ερωτικές και υπονοούμενα θα δείτε από κάποιον φίλο σας από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά. Αυτό είναι κάτι που πιθανόν σε μερικούς από εσάς, να φέρει και μια μεγάλη αγάπη ίσως και την διάθεση για σχέση!

 

Δράκοντας:

Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει στον αισθηματικό σας τομέα, και μάλλον τώρα πρέπει να πιεστείτε για να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Η οικονομική σας ζωή, τουλάχιστον θα έχει καλύτερη πορεία και πιο σταθερή.

 

Λαγός:

Δεν μπορείτε να καταλάβετε μέσα από αυτές τις τόσο δύσκολες συμπεριφορές…το τι θέλει το συντροφικό σας έτερο. Οι μέρες κατά την διάρκεια των διακοπών, θα δώσουν στους ελεύθερους μια νέα ερωτική ιστορία.


Τίγρης:

Μην ξεβολεύεστε από την ζωή σας, μόνο και μόνο για να είναι το συντροφικό σας έτερο καλά. Εσείς που έχετε πια κουραστεί, τώρα αυτόν τον μήνα μπορείτε πια να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

 

Βόδι:

Σίγουρα έχετε πια καταλάβει ότι ο άνθρωπος σας, είναι μέσα σε πολλά προβλήματα ακόμη μπλεγμένος και δεν μπορεί, να σας προσφέρει αυτό που εσείς αξίζετε. Οι συζητήσεις για την λήψη αποφάσεων θα είναι πολλές.

 

Ποντικός:

Εσείς που είστε καιρό μόνοι σας αισθηματικά, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς μια παλιά σας ερωτική εκκρεμής υπόθεση τώρα επιστρέφει, και θέλει να της δώσετε μια ακόμη ευκαιρία για να σας κατακτήσει.