Οι κάρτες της τράπουλας LENORMAND αποκαλύπτουν τα συναισθήματα

Με τόσες αστρολογικές αλλαγές,  ο μήνας του Αυγούστου θα κυλήσει με μεγάλο ενδιαφέρον στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων.

 

Για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

Κριός : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Οι ματιές που πέφτουν επάνω σας και ήδη τις έχετε καταλάβει, δεν είναι ερωτικού τύπου. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.

Ταύρος : ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μην μένετε προσκολλημένοι σε ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος, που δεν σας δίνουν κάτι που ουσιαστικό. Αντιθέτως σας αποτρέπουν από τον να βρείτε έναν νέο σύντροφο.

Δίδυμοι : ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ

Η ζωή σας είναι γεμάτη μόνο σε εργασία και επαγγελματικές συναναστροφές. Μάλλον από κάτι που σας πλήγωσε συναισθηματικά, προσπαθείτε να ξεφύγετε.

Καρκίνος : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Δύο αγάπες υπάρχουν στην καθημερινότητα σας και αυτό σας έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα, αλλά ακόμη δεν το έχετε βάλει κάτω. Προσοχή μόνο στα συναισθήματα των άλλων.

 

Λέων : Ο ΔΡΟΜΟΣ

Αυτό που σας λείπει από την ζωή σας, είναι ένας νέος έρωτας που θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο. Τώρα πια έχετε την σοφία, για να ξέρετε πώς να κινηθείτε.

Παρθένος : Ο ΚΡΙΝΟΣ

Η ζωή, έχει πολλές και θετικές εκπλήξεις για εσάς και την αισθηματική σας σχέση. Χρήματα και λοιπές διευκολύνσεις έρχονται, για να κάνετε μαζί με το ταίρι σας, το

επόμενο βήμα.

 

Ζυγός : ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Σας απασχολεί η προβληματική πλέον επικοινωνία με το άτομο που αγαπάτε. Μην μπείτε σε διαδικασίες, να παρακαλέσετε για αλλαγές. Το έχετε κάνει και πιο παλιά.

Σκορπιός : ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Κρατάτε τις αποστάσεις σας, από νέες προτάσεις σχέσης που σας έρχονται κατά καιρούς. Ίσως και να αναμένετε κάποιο φως – είδηση, από το παρελθόν.

Τοξότης :ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια ενδο-οικογενειακά προβλήματα που δεν μπορεί αυτήν την εποχή να λύσει, αλλά θέλει όμως να σας ενημερώσει, για να μην είστε και εσείς στα χαμένα.

Αιγόκερως : ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Συνεχίζετε να είστε αρνητικοί, σε επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες. Ίσως και να πονάτε τόσο ακόμη, που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε εύκολα.

Υδροχόος :Ο ΗΛΙΟΣ

Όλα αυτά που δίκαια ζητάτε από τον άνθρωπο σας, έχουν καθυστερήσει. Από το 2ο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα δείτε θεαματική εξέλιξη. Κάντε και εσείς κάτι ανάλογο.

Ιχθείς : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Οι πληγές που έχετε οι συναισθηματικές έχουν αρχίσει πια και κλείνουν. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για να ζήσετε και έναν νέο μεγάλο έρωτα. Ήδη κάτι σας έχει τραβήξει την προσοχή.