Ζώδια και Ωροσκόπιο – Παρασκευή 02/08

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό κάποιου καινούργιου φίλου σας …ίσως και να είναι και πιο ερωτικές, από όσο τυχόν να πιστεύετε. Με την Ήλιο να σας φωτίζει από τον Λέοντα, μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ :  Η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί στα επαγγελματικά σας σχέδια, που από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα αρχίσουν να μπαίνουν στην ροή για να σας αποφέρουν χρήμα και εξέλιξη.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Δεν θέλετε αυτήν την περίοδο, να ανοίξετε θέματα με το παρελθόν, καθώς δεν έχετε ούτε χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση, να διαχειριστείτε ερωτικές υποθέσεις, που όμως θα σας παρουσιαστούν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Σκέφτεστε από τώρα, τι θα κάνετε με αυτήν την ιδιαίτερη ίσως και μυστική ακόμη σχέση, και που σας οδηγεί εν τέλει. Αυτό μην το φορτώνεστε μόνο εσείς, είναι ευθύνη και του ταιριού σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΛΕΩΝ : Είστε θετικοί πάντα σε νέες επαγγελματικές προσκλήσεις και ιδέες. Μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα, πολλά τα πρόσωπα και οι συνεργασίες, που θα πρέπει να περάσετε από τα φίλτρα σας και μέχρι να αποφασίσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Οι φίλοι σας είναι πιο κοντά σας, από κάθε άλλη φορά.  Ο αισθηματικός χωρισμός, που περνάτε σίγουρα τώρα είναι πιο απαλός. Τουλάχιστον στα εργασιακά σας, έχετε πιάσει κορυφή.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Μην είστε και τόσο σίγουροι, για αυτά που σας λένε και σας μεταφέρουν τρίτοι, για το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου. Αν επιθυμεί το ίδιο το άτομο, μπορεί να σας το πει – αποδείξεις και αυτοπροσώπως.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Υπάρχει ένας διάχυτος ερωτισμός μέσα στην ψυχή σας αυτόν τον καιρό, που σας κάνει να έχετε μια ευχάριστη διάθεση προς όλους. Κάποιοι θα το δουν και σαν προσωπικό ενδιαφέρον.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Τα μάτια σας έχουν έρωτα και πάθος, αλλά παραμένετε άκαμπτοι στις αρχικές σας απαιτήσεις, από το άτομο που αγαπάτε. Πιθανόν και να είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να βάλει το ταίρι σας μυαλό.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μην ξοδεύετε χρήματα και χρόνο, σε άτομα μόνο και μόνο για να τα εντυπωσιάσετε και σε επόμενο τόνο, να τα γοητεύσετε ερωτικά. Όποιος σας θέλει, ας κάνει και αυτός ένα πρώτο βήμα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Αν δεν αντέχετε άλλο την λάθος συμπεριφορά του ανθρώπου σας, σίγουρα μιλήστε όχι με την έντονη σας κριτική, αλλά μόνο μέσα από προτάσεις, που μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Οι επικοινωνίες θα πάρουν φωτιά αυτές τις ημέρες, και μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Με την εύνοια των άστρων… εργασία, οικονομικά θέματα και προσωπικές υποθέσεις, έρχονται όλα σε ευθυγράμμιση με τις ευχές σας πλέον.

Εύνοια Ζωδίου: ++