Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Σαββάτο 03/08

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε κάποιες μικρές …και όχι και τόσο σημαντικές αντιρρήσεις, για το πώς σκέφτεστε εσείς να περάσετε το υπόλοιπο Καλοκαίρι σας, και πως ο σύντροφος σας. Σίγουρα μια συζήτηση θα βοηθούσε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η μορφή που έχει πάρει ο δεσμός σας, δεν σας ικανοποιεί. Είναι κάτι που το εκφράζει ήδη το βλέμμα σας αλλά λίαν συντόμως, επιθυμείτε να το συζητήσετε με το ταίρι σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Καλύτερα αυτές τις ημέρες, να κινηθείτε βάση λογικού σχεδίου και όχι συναισθήματος. Πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Δεν έχετε ακόμη πάρει – εισπράξει την αγάπη,  από το άνθρωπο σας που θα μπορούσε να σας κάνει να σκεφτείτε και ένα κοινό μέλλον. Μάλλον απαιτείται χρόνος και υπομονή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Έως το τέλος του μήνα σας, κρατήστε τους τόνους μέσα στην σχέση σας και τα συγγενικά σας περιβάλλοντα χαμηλούς, και μην πιέζετε για λύσεις προβλημάτων.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το να δωρίζετε τον χρόνο, την ενέργεια σας και την καλή σας την διάθεση σε άτομα, που δεν σας επιστρέφουν κάτι αντίστοιχο, μόνο αφέλεια μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Με αρκετές δυσκολίες προχωράει αυτή η σχέση, και μάλλον έχετε ήδη και εσείς αρχίσει να σκέφτεστε όλα τα σενάρια. Μετά την πανσέληνο 15-08, παρουσιάστε τα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μην δίνετε όλα τα κρυφά σας μυστικά σε άτομα, που έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να έχουν έναν σημαντικό ρόλο μέσα στην ζωή σας και πόσο μάλλον, μέσα στην καρδιά σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Φυλαχτείτε από υπερβολικά λόγια και καταστάσεις, που δεν σας δίνουν και την συνοδευτική τους πράξη. Καλύτερα μόνοι σας, παρά μέσα στην ερωτική ανασφάλεια.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Όλες οι σχέσεις που έχουν ξεπεράσει προβλήματα και τσακωμούς, μέσα στο δεύτερο  10ήμερο του Αυγούστου, θα πάρουν την απόφαση για γάμο  ή συμβίωση.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Οι καταστάσεις μέσα στην οικογένεια σας αλλά και οι πολλές σας εργασιακές – κοινωνικές υποχρεώσεις, σας έχουν κάνει να μην έχετε καν διάθεση για μια νέα σχέση.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Γρήγορες είναι οι εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας, καθώς ο άνθρωπος σας έχει την ιδέα ενός γάμου ή την δημιουργία οικογένειας, που θα σας ενώσει πολύ περισσότερο.

Ερωτική Τύχη: 8/10