Ζώδια και Ωροσκόπιο – Σαββάτο 03/08

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

ΚΡΙΟΣ : Βάλτε τα χέρια σας και κλείστε τα αυτιά σας,  σε όλα αυτά που σας λένε γνωστοί και άγνωστοι. Εσείς έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις και όποιος δεν μπορεί να μοιραστεί το προσωπικό σας όραμα, απλά δεν θα συνεχίσει στην ίδια πορεία με εσάς. Αυτό αφορά από φίλους μέχρι και τον σύντροφο σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Αυτά που έχετε περάσει μέσα από παλιότερες αισθηματικές υποθέσεις, σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλετε να τα  ξαναπεράσετε και ειδικά τώρα, που όλοι οι άλλοι τομείς της ζωής σας, πάνε από το καλό στο καλύτερο. Επίσης, μην χάνεστε από φίλους και γνωστούς που σας θέλουν μέσα στις παρέες τους.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Με την εποχή να είναι μια ανάσα, πριν σας αποδώσει όλα αυτά που έχετε ευχηθεί, εσείς έχετε μπει σε πιο βαθιές – ώριμες σκέψεις, για το αν αυτό που ζείτε μέσα στην ερωτική σας ζωή, σας αντιπροσωπεύει τελικά. Οι πιο πολλοί δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι, από τον άνθρωπο τους, και μάλλον οι διακοπές φέτος δεν θα είναι μαζί.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Θέλετε να μην μείνετε άλλο μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις που δεν έχουν μέλλον, αλλά και στο τώρα δεν μπορούν να σας δώσουν κάποια ασφάλεια. Οι περισσότεροι του ζωδίου, θέλουν να μιλήσουν και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα να το δεχτούν και να συνεχίσουν την πορεία τους, σίγουρα πιο ανακουφισμένοι.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Όταν νευριάζετε, πραγματικά γίνεστε των άκρων. Αυτήν την φορά περάσατε λοιπόν τα μέτρα και τα όρια, και έχετε πληγώσει πολύ τον άνθρωπο σας, που έχει απομακρυνθεί. Αφήστε κάποιες μέρες να κυλήσουν, και από τα  μέσα του μήνα, που θα υπάρχει και μεγαλύτερη εύνοια αστρολογική κάντε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Θέλετε έναν έρωτα που έχει αναδυθεί, από τον χώρο της εργασίας σας, να τον κρατήσετε κρυφό. Μάλλον κάποιοι το έχουν ήδη καταλάβει, άρα και εσείς και το ταίρι σας, θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους. Υπάρχουν μικρά  θέματα ωστόσο, που στο μεταξύ σας, ακόμη δεν λειτουργούν όπως θα επιθυμούσατε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΖΥΓΟΣ :  Έχετε μπλεχτεί και για ακόμη μια φορά, μέσα σε μια ερωτική σχέση που έχει και άλλες μπερδεμένες καταστάσεις – δεσμεύσεις! Μην το κάνετε πια άλλο αυτό στον εαυτό σας. Καλύτερα να είστε μόνοι σας και ήρεμοι, παρά με έναν άνθρωπο που απλά σας δίνει ότι περισσεύει, από την ώρα και την ενέργεια του.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα σε πλήρη εξέλιξη, όλα τα ζώδια του Νερού, θα διώξουν από την ζωή τους, καταστάσεις – άτομα – γεγονότα, που δεν τους προσφέρουν κάτι ποιοτικό και καλό. Οι σχέσεις οι ερωτικές θα μπουν σε άλλη τροχιά, και κάποιοι μέσα στο Θέρος, θα προχωρήσουν σε οικογένεια – γάμο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Έχετε μεγαλοποιήσει τα θέματα, που σας απασχολούν και μάλλον έχετε βάλει στο περιθώριο τον σύντροφο σας. Βρείτε την χρυσή ισορροπία και δώστε λύσεις σε όλα και όλους. Υποθέσεις, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην δουλειά σας, μην τις ακουμπήσετε ακόμη, καθώς υπάρχουν ακόμη πολλά να έρθουν στην επιφάνεια.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Δεν ζητάτε τίποτα περισσότερο από το ταίρι σας, εκτός από το να σας αγαπάει και να σας το δείχνει. Όλα τα άλλα τα πιο ‘πρακτικά’ τα έχετε αναλάβει εσείς. Από τους μόνους του ζωδίου, μερικοί μέχρι και τα μέσα του  μήνα, θα έχουν ξεκινήσει μια καινούργια σχέση που θα γίνει ένας σημαντικός ερωτικός δεσμός, σχετικά άμεσα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο άνθρωπος σας, έχει κάνει πολλά και προσφέρει άλλα τόσα, για τον δεσμό – γάμο σας, και τώρα έχει την έμμεση απαίτηση και εσείς να κάνετε ανάλογο. Μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, οι περισσότεροι από το ζώδιο σας, θα έχουν περάσει σε γάμο, συγκατοίκηση, και μερικοί θα περιμένουν και το πρώτο του παιδί.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Με την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, εσείς θα βρείτε την διάθεση και την ενέργεια για να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, και να την πάτε εκεί που εσείς ακριβώς θέλετε. Οι μόνοι και οι προσφάτως χωρισμένοι του ζωδίου, πιθανόν και να σκεφτούν μια επιστροφή στο παρελθόν υπό νέες συνθήκες.

Εύνοια Ζωδίου: ++