Αγγελικές Κάρτες – Προβλέψεις για ελεύθερους και χωρισμένους

Ένα μοναδικό χρονικό διάστημα μέχρι και τις 18/08 που θα φέρει μόνο ευχάριστες αναστατώσεις, στον ζωδιακό κόσμο.

 

Πιο αναλυτικά:

Κριός : ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Δεν έχει καμία σημασία, τι έγινε στο παρελθόν και πόσο πιεστήκατε μέσα σε σχέσεις. Τώρα ξέρετε πια τι θέλετε και από ποιον. Μιλήστε όσο πιο καθαρά μπορείτε.

Ταύρος : Η ΦΥΣΗ

Διώξτε από τις σκέψεις σας, όλα τα αρνητικά σενάρια που έχετε για τον άνθρωπο σας, και ιδανικά λύστε όλες τις απορίες σας μέσα από ένα ώριμο διάλογο.

 

 

Δίδυμοι : Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν είστε εσείς τα ζώδια που μπορείτε, να περιμένετε και να συγχρονίζεστε με τους ρυθμούς των άλλων. Τώρα που πλησιάζει ο Ήλιος στην αδελφικό Παρθένο, πολλά θα αλλάξουν.

Καρκίνος : Η ΦΙΛΙΑ

Κινήσεις ιδιαίτερα ευχάριστες θα κάνει ο άνθρωπος σας, που θα κλείσουν τις προσβάσεις, από το παρελθόν του. Κάντε και εσείς από την μεριά σας, κάτι ανάλογο.

Λέων : ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ

Πολλά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα μέσα στην εργασία σας, και εσείς θα πρέπει να είστε εκεί έτοιμοι, να τα αντιμετωπίσετε τα πάντα με επιτυχία.

 

Παρθένος : ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οι προτάσεις γάμου – δημιουργίας οικογένειας σας πλησιάζουν. Είναι κάτι που ο σύντροφος σας, το στριφογύριζε εδώ και καιρό στο κεφάλι του, και τώρα θα σας το αποκαλύψει.

Ζυγός : Η ΑΓΑΠΗ

Οι πρόχειρες λύσεις, εσάς δεν σας εκφράζουν. Ζητάτε από τον άνθρωπο σας, να πράξει πιο σοβαρά και μόνιμα, για την ομαλή πορεία της σχέσης.

 

Σκορπιός : Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Οι επικοινωνιακές αντιπαλότητες, που λαμβάνετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Μιλήστε άμεσα και διευθετήστε το.

Τοξότης :  Η ΜΕΛΕΤΗ

Αν έχετε πια πάρει κάποιες μη αναστρέψιμες αποφάσεις για την σχέση σας, καλύτερα να τις συζητήσετε με το ταίρι σας, όταν και αυτό θα έχει βγει από τα δικά του προβλήματα.

Αιγόκερως :  Η ΠΡΟΘΕΣΗ

Οι μέρες έχουν να σας δώσουν ειδήσεις- ευκαιρίες και πολλά χαρμόσυνα γεγονότα. Ενεργοποιηθείτε και δρομολογείστε καταστάσεις που εκκρεμούν.

Υδροχόος : ΤΑ ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας ενοχλεί ή να σας προκαλεί ποικίλα προβλήματα, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Χρήμα πέφτει στα χέρια σας.

Ιχθείς : Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ

Πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στην εργασία και στα οικονομικά σας πλάνα. Θα σας έρθουν προτάσεις για ενδιαφέρουσες συνεργασίες, που πρέπει να μελετήσετε.