Ωροσκόπιο – Η καινούργια εβδομάδα 05-11/08 θα έχει εκπλήξεις!

Μια έντονη εβδομάδα, που θα δώσει οικονομική ροή σε πολλά ζώδια και σε δεύτερο τόνο ευκαιρίες για επανασύνδεση στα χωρισμένα ταίρια.

Πιο αναλυτικά:

 

ΚΡΙΟΣ : Έχετε σίγουρα αναθεωρήσει όλες τις απόψεις που είχατε στο έρωτα, μέσα από αυτήν την νέα σχέση, που πραγματικά σας έχει ανοίξει νέους ορίζοντες σε όλα. Μια προσοχή στους χώρους εργασίας, που ήδη το παρασκήνιο καλά κρατεί.

ΤΑΥΡΟΣ : Μην μιλάτε και τόσο πολύ και αναλυτικά στους φίλους σας, για όσα δύσκολα και περίεργα που βιώνετε μέσα στην οικογένεια, την σχέση και την εργασία σας. Δεν αφορούν κανέναν. Σίγουρα οι μέρες είναι καλές για να προγραμματίσετε και τις διακοπές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Οι σκέψεις που έχετε για αυτήν την εποχή, είναι να λύσετε – ισορροπήσετε τα οικονομικά σας, και μετά να επισπεύστε καταστάσεις, στον προσωπικό σας τομέα. Μια ευχάριστη ανακοίνωση θα περιμένει, μεγάλη μερίδα των χωρισμένων συντρόφων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μεγάλες πόρτες θα περάσετε το επόμενο διάστημα, που θα σας κάνουν να ξεδιπλώσετε όλα τα επαγγελματικά σας ταλέντα και να  βρείτε επιτέλους αυτό που σας ταιριάζει. Εκεί κάπου θα υπάρξει και μια νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε όμορφη – ερωτική σχέση.

ΛΕΩΝ : Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα καταφέρετε να γίνετε αρεστοί, σε αυτά τα νέα περιβάλλοντα που έχουν προστεθεί στην καθημερινότητα σας…προσωπικά και εργασιακά.  Οι ελεύθεροι θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί σε προσεγγίσεις και φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Προετοιμαστείτε για μια νέα περίοδο που θα φέρει πιο κοντά σας, τα εργασιακά σας αποτελέσματα  που τόσο καιρό παλεύετε. Έχει σειρά τώρα και η προσωπική σας ζωή. Οι εν σχέση, πιθανόν και να ξεκινήσουν συζητήσεις, γύρω από οικογένεια – παιδιά

ΖΥΓΟΣ : Από τα τέλη του 1ου δεκαημέρου, η ατμόσφαιρα αλλάζει και σας δίνει την ευχέρεια σε οικονομικό επίπεδο, να λήξετε προβλήματα παντού και αυτό να είναι πια μόνιμο. Σειρά όμως θα πρέπει να πάρει και η προσωπική σας ζωή, που τη έχετε αφήσει στην τελευταία θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Δεν έχετε διάθεση για να ξανα-συζητήσετε με το ταίρι σας, αυτά που έγιναν. Κάντε εσείς την καινούργια αρχή… και δώστε τις νέες προτάσεις που θα σας ανανέωσουν. Τώρα θα πρέπει να ρίξετε και παραπάνω το βάρος σας, σε εργασία και οικονομικά δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Πολλά αυτά τα προβλήματα τελικά που έχουν μαζευτεί με το πρώην σας, που ούτε και αυτός τελικά  ξέρει τι θέλει. Σίγουρα μην εμπλακείτε, πριν όλα να έχουν ξεκαθαριστεί. Από το δεύτερο 15μερο του Αυγούστου, θα έχετε και κάποια καλά οικονομικά νέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Έχετε κάνει πολλές παρατηρήσεις και κριτικές στον άνθρωπο σας, για να διορθώσει τις προκλητικές του συμπεριφορές. Αν έχετε δει αλλαγές, τότε και εσείς υποχωρήστε. Μια οικογενειακή σας υπόθεση, τείνει να λήξει υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, με κάποιο άτομο που έχετε νοσταλγήσει. Οι ερωτικές σας διαδρομές, του παρελθόντος, ίσως και να ξανα-ξεκινήσουν. Αυτήν την φορά να είστε πιο προσεχτικοί καθώς, οι αλλαγές θα σας εκπλήξουν.

ΙΧΘΕΙΣ : Θα πρέπει και οι δύο μέσα σε αυτήν την σχέση να συμφωνείτε, για να κάνετε κάποια επόμενα βήματα. Σίγουρα για αρχή, θα πρέπει να φέρετε σε μια καλή κατάσταση τα οικονομικά σας. Επίσης όλοι οι τρίτοι και οι συμβουλάτορες θα πρέπει να απομακρυνθούν.