Ζώδια και Ωροσκόπιο – Κυριακή 04/08

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Πολλά αυτά που αλλάζουν μέσα την εργασιακή και την προσωπική σας καθημερινότητα, από την νέα εβδομάδα. Τύχη σε χρήμα, αλλά και νέους έρωτες σε όλους, που ξέρουν πια τι θέλουν. Επίσης μια κληρονομική – νομική σας υπόθεση, θα σας φέρει ανέλπιστο χρήμα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Τα συναισθήματα, δεν είναι απαιτήσεις που απλά ολοκληρώνονται. Χρειάζονται προσπάθεια και από τις δυο πλευρές, και ποτέ κάτι δεν είναι δεδομένο. Τώρα που και τα αστρολογικά σας υποστηρίζουν, εσείς δείτε μια πιο ψύχραιμη ματιά, τι συμβαίνει.

 Εύνοια Ζωδίου: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ξέρετε ότι οι καταστάσεις που ζείτε στον ερωτικό σας τομέα, δεν είναι και αυτές που σας ικανοποιούν. Μην μένετε εγκλωβισμένοι, μόνο με την ευχή, ότι κάτι ξαφνικά θα τροποποιηθεί. Οι συζητήσεις, που θα λάβουν χώρα αυτό το χρονικό διάστημα…θα σας δώσουν και λύσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Εσείς και η αγάπη, έχετε γίνει ένα. Τα άστρα σας δίνουν την υποστήριξη που ζητάτε…και οι λύσεις σε κάθε συντροφικό πρόβλημα θα παρουσιαστούν. Τώρα θα χρειαστεί να δώσετε και παραπάνω βαρύτητα στην εργασιακή σας κατάσταση, που έχει άνοδο.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

ΛΕΩΝ : Χρήμα και ευκολίες έρχονται στο ζώδιο σας, και σας δίνουν πλέον μόνιμα την ασφάλεια και την καλή ψυχολογία, για να ισορροπήσετε και την προσωπική σας καθημερινότητα. Κάποιοι γνωστοί – φίλοι σας, θα ζητήσουν την υποστήριξη και την συμβουλή σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο άνθρωπος σας, έχει κάνει μια σειρά, από υποχωρήσεις και θυσίες για να είστε μαζί και χωρίς τρίτες παρεμβάσεις. Κάντε και εσείς κάτι για αυτό, σαν πράξη αγάπης. Είναι ο μήνας, που το ζώδιο σας, θα κάνει και πιο βαθιές σκέψεις για γάμο!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Συνετές και προσεχτικές αποφάσεις, θα πρέπει να πάρετε στα εργασιακά σας σχέδια. Μην φοβηθείτε να κάνετε ανοίγματα και σε άλλους τομείς, που ήδη τους έχετε ψάξει. Ότι και τελικά να αποφασίσετε, το συντροφικό σας έτερο θα σας υποστηρίξει.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Θέματα συντροφικότητας, θα φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών ο άνθρωπος σας, που δηλώνει ότι δεν είστε τόσο παρόν …όσο κάποτε. Μπορεί να έχει και δίκιο. Οι διακοπές, μπορεί και να σας κάνουν να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Έχετε μόνιμα μια επαναστατική διάθεση, που σας κάνει ακόμη πιο δυναμικούς σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Νέος έρωτας, θα σας προσεγγίσει. Τώρα είναι η σειρά σας, για να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε όσο ποτέ άλλοτε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Το ταίρι σας, σας δείχνει κάποιες ασυνήθιστες και αψυχολόγητες συμπεριφορές, που μόνο σας κάνουν και αισθάνεστε ακόμη πιο άβολα. Καλύτερα τώρα που θα έχετε και περισσότερο χρόνο μαζί, να κάνετε μια αναλυτικής συζήτηση

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Μια μόνιμη σύγχυση επικρατεί στα ερωτικά σας θέματα. Αν δεν έχετε ακόμη αποσαφηνίσει τι θέλετε, καλύτερα να το κάνετε γνωστό στους ενδιαφερόμενους. Σίγουρα η εποχή, θα φέρει και κάποια καλά μαντάτα στους αναζητούντες εργασία.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Από την νέα εβδομάδα, ο επαγγελματικός σας ορίζοντας ανοίγει και σας προσφέρει νέες συνεργασίες, επιτυχημένες συμφωνίες και σταθερή οικονομική ροή. Ακόμη όλα αυτά, δεν χρειάζεται να τα ανακοινώσετε σε όλον τον κύκλο σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++