11/08 Ορθή πορεία Δία – Εκπλήξεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο

Ο Δίας μετά από πολλούς μήνες, μέσα στον πύρινο και ασταμάτητο Τοξότη, από τις 11/08 θα γυρίσει και πάλι σε ορθή πορεία.

Αυτό σαν αστρολογικό γεγονός, θα φέρει  θετικές ωθήσεις και  τροποποιήσεις  κυρίως στο αρσενικό φύλο, όπου και θα λειτουργήσει πρακτικά – καταλυτικά πλέον μέσα σε θέματα σχέσεων – συνεργασιών και όχι μόνο.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Κριός : Μην απελπίζεστε με τόσα που έχετε αναλάβει σε εργασία και προσωπική ζωή. Είσαστε κάτω από ευνοϊκές όψεις των άστρων, άρα όλα θα τα πετύχετε. Χρήμα από άγνωστη πηγή θα σας εκπλήξει.

Ταύρος : Είσαστε κολλημένοι με το ερωτικό σας παρελθόν, και το παραδέχεστε.  Μην κάνετε όμως κάτι παρορμητικό, μιας και οι καταστάσεις είναι απαγορευτικές στο τώρα. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, όλα θα βελτιωθούν.

Δίδυμοι : Είσαστε επηρεασμένοι από τα πολλά και δύσκολα, που βλέπετε στα ζευγάρια γύρω σας, και μάλλον ούτε καν σκέφτεστε να κάνετε κάτι καινούργιο. Σίγουρα και η αναμονή για το παρελθόν πρέπει να λήξει.

Καρκίνος : Δεν έχετε φραγμούς και όρια στην αγάπη. Ο παρόντας σύντροφος σας, είναι θετικός σε μια δέσμευση επίσημη… και μέσα στον Αύγουστο, θα δεχτείτε και πιο σοβαρές προτάσεις.

Λέων : Η συναισθηματική σας μοναξιά, μόνο καλό σας έχει κάνει και στον τρόπο σκέψης…αλλά και στην ψυχολογία σας. Έχετε πια και πάλι βρει τον καλό σας εαυτό. Από το δεύτερο μισό του Αυγούστου, κάτι θα σας προσελκύσει την προσοχή.

Παρθένος : Η οικονομική σας άνοδος, θα παρασύρει θετικά και όλα τα άλλα κομμάτια της ζωής σας. Σίγουρα πια, και η ερωτική σας ζωή, θα έρθει σε μια ισορροπία. Στην οικογένεια σας, κάποιοι διαπληκτισμοί, θα λήξουν μόνιμα.

 

Ζυγός : Ο σύντροφος σας, αν το έχετε καταλάβει…είναι τόσο καλά μαζί σας, που δεν αποκλείεται και να σας προτείνει γάμο, παιδιά ή και ακόμη αλλαγή κατοικίας.  Εσείς κοιτάξτε όμως και μια δεύτερη φορά τα οικονομικά σας.

Σκορπιός : Ατενίζετε το μέλλον και δεν βλέπετε κάτι – κάποιον που στο τώρα, να μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Τουλάχιστον δώστε την προσοχή και τον χρόνο σας, στα οικονομικά σας.  Οργανώστε τις διακοπές σας άμεσα.

Τοξότης : Το ένστικτο σας έχει κάνει λάθος, για το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Βλέπετε πια πιο καθαρά, ότι είστε δύο άτομα, με τελείως – αντίθετες συμπεριφορές. Έχει έρθει η σωστή ώρα για αποφάσεις.

Αιγόκερως : Οι ανάγκες που πιέζουν αυτήν την εποχή, είναι μόνο οικονομικές – επαγγελματικές και εκεί θα πρέπει να ρίξετε, την καθημερινή σας προσοχή.  Οι έρωτες θα σας απασχολήσουν από τον Σεπτέμβριο.

Υδροχόος : Το σύμπαν δεν θα συνεχίσει για πάντα, να μοιράζει ευκαιρίες στο ζώδιο σας. Σκεφτείτε τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε, σε κάθε τομέα της ζωής σας.  Οι καταστάσεις αλλάζουν σχετικά σύντομα.

Ιχθείς : Θέλετε να δείξετε τον αληθινό και καλό σας εαυτό, σε κάποιον νέο έρωτα που έχετε, αλλά αυτό το παρελθόν σας… όλο και παρεμβαίνει, αποδιοργανωτικά. Δείτε πως θα το διαχειριστείτε τελικά.