Η νέα εβδομάδα 05-11/08 προσφέρει νέες γνωριμίες και επαγγελματικές επιτυχίες

Από τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, κάτι που σίγουρα δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο κανένα ζώδιο.

Προσωπικές προβλέψεις:

Κριός: Δεν θα δώσετε αναφορά σε κανέναν για την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν, να πέσει στο τραπέζι, από έναν πρώην σύντροφο σας, που ακόμη ελπίζει σε μια εύκολη επανασύνδεση.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 7

 

Ταύρος: Μπορείτε αυτές τις μέρες, να βάλετε σε μια ευθεία τα τελικά σας πλάνα, γύρω από επιχειρηματικές δράσεις. Ευνοείστε για επενδύσεις και μεγάλες αγορές. Οι νέες συνεργασίες, θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 5, 8

Δίδυμοι: Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει μόνο του, και χωρίς εσείς, τα παιδιά του Ερμή, να έχετε βάλει την προσωπική σας προσπάθεια. Τολμήστε και θα διαπιστώσετε χρήμα και νέα ερωτικά βλέμματα, να πέφτουν επάνω σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 6, 7

Καρκίνος: Έχετε την τάση να είστε πάρα πολύ αυστηροί και περιοριστικοί με τα συναισθήματα σας. Το ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν περάσατε από κάποια συντροφική απογοήτευση, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανα-ερωτευτείτε.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 4, 6

Λέων: Κανένας ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που από τις επόμενες ημέρες θα ανατραπεί, μέσα από έναν έρωτα που έρχεται από τον χώρο της εργασίας ή των σπουδών σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 7, 9

Παρθένος: Ευτυχώς αυτήν την εποχή, είσαστε περικυκλωμένοι από αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, μέχρι να φύγει ο μήνας του Απριλίου, στα δίκτυα σας… θα έχει πέσει ένας νέος – διαφορετικός έρωτας!

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 5, 8

Ζυγός: Είναι μια πολλή καλή εποχή και μέχρι και τις αρχές του νέου μήνα, που μπορεί να σας στρώσει ευκαιρίες, με νέες συνεργασίες και επιτυχημένη επιχειρηματική δράση, που θα σας αναδείξει οικονομικά.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 6

Σκορπιός: Εκεί που θα μπλέξουν αισθήματα – σχέσεις, με τα οικονομικά – συνεργασίες, χάνεται και η ελπίδα για σταθερή εξέλιξη.  Από τώρα πάρτε τις αποφάσεις, καθώς έχετε πλησιάσματα, από ερωτευμένο συνεργάτη.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 3, 7

Τοξότης: Όλες οι προσωπικές σας σχέσεις, θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, λόγω κάποιου νέου έρωτα, που θα σας κάνει να δείτε τα δεδομένα σας, υπό ένα νέο πρίσμα. Λάθος ή σωστό, εσείς θα το κρίνετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 4, 8

Αιγόκερως: Θα έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά με κάποιον φίλο σας, που περνάει τις δικές του δύσκολες στιγμές. Μην σας έρθει σαν έκπληξη,  αν γίνεται ο επόμενος μεγάλος του έρωτας.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 6, 9

Υδροχόος: Κρατήστε τις επικοινωνιακές αποστάσεις, από το άσχημο ερωτικό σας παρελθόν, που επιστρέφει και σας ζητά μέσα από μεγάλες υποσχέσεις να είστε μαζί. Προσοχή σε όλα και όλους!

Ευνοϊκά νούμερα:  5, 7, 8

Ιχθείς: Οι μέρες μέχρι να εισέλθει η Παρθένος, θα φέρουν μια ευτυχή σύσφιξη σχέσεων με οικογένεια και φίλους. Φυσικά και κάτι αντίστοιχο θα έρθει και μέσα στην αισθηματική σας ζωή, που το χρειαζόταν.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 9