Τραπουλομαντεία HAL G – Ερωτικές Προβλέψεις

Όλη η νέα εβδομάδα, και μέχρι την Πανσέληνο 15/08 θα φέρει αλλαγές στα δεδομένα των αισθηματικών σχέσεων.

Προσοχή θα χρειαστεί και κάθε εργασιακός συσχετισμός, που θα τεστάρει τις αντοχές του.

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, με  αυτά που σας πλησιάζουν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Κάποιος που σας έχει επιθυμήσει πάρα πολύ, θα σας επισκεφτεί.

Ζωδιακή εύνοια: ***

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Κοιτάτε τριγύρω και βλέπετε ευτυχισμένα ζευγάρια. Μπορεί και αυτό που φαίνεται, τελικά να μην είναι και η πραγματικότητα. Απολαύστε την καλή παρέα των φίλων σας.

Ζωδιακή εύνοια: *

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Η ενέργεια και η διάθεση σας, είναι πεσμένη. Αυτό έχει τη βάση του στα ερωτικά σας θέματα, που για ακόμη μια φορά, δεν πάνε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Ζωδιακή εύνοια: ***

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΚΡΙΝΟΣ

Η οικονομική σας ζωή αλλάζει από το πρώτο δεκαήμερο του  μήνα. Αυτήν την φορά μην αφήσετε τις καλές ευκαιρίες, να σας προσπεράσουν χωρίς να τις εκμεταλλευτείτε.

Ζωδιακή εύνοια: ***

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα άστρα μιλούν για έναν μοιραίο έρωτα που θα ανατείλει στην ζωή σας, μέσα στο επόμενο διάστημα. Άρα, έχετε λίγο χρόνο στην διάθεση σας, για να ξεμπλέξετε από τα παλιά.

Ζωδιακή εύνοια: **

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Η ΝΥΧΤΑ

Αντί θα παραπονιέστε ότι δεν λαμβάνετε, αυτά που θέλετε από το άτομο που έχετε σχέση, καλύτερα θα ήταν να δώσετε τις προτάσεις σας, και να συνεχίσετε με άλλα πιο δημιουργικά πράματα.

Ζωδιακή εύνοια: ***

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Κυκλοφορείτε πολύ αυτό το τελευταίο διάστημα, και τα μάτια του αντίθετου φύλου, πέφτουν επάνω σας. Είναι και μια καλή εποχή που νέος έρωτας, πιθανόν να ξεπροβάλλει!

Ζωδιακή εύνοια: *

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Κρατάτε ακόμη επικοινωνιακές αντιστάσεις, σε κάποιον πρώην σύντροφο σας, που θέλει να σας μιλήσει για μια επανένωση. Οι μέρες θα φέρουν πολλές εξελίξεις.

Ζωδιακή εύνοια: ***

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Στο φιλικό σας περιβάλλον, υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν κάποιες κρυφές ερωτικές σκέψεις για το πρόσωπο σας. Κάποιος πιο θαρραλέος, συντόμως θα σας τις αποκαλύψει.

Ζωδιακή εύνοια: **

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Η ΚΟΡΩΝΑ

Μην ασχολείστε με άτομα που ούτε και αυτά ξέρουν τι θέλουν από την ερωτική τους ζωή. Εσείς έχετε αυτό το διάστημα μεγάλη ρέντα στα οικονομικά σας, και εκεί πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Με όλα αυτά που γίνονται στον δεσμό σας, αισθάνεστε ότι τα συναισθήματα έχουν φθαρεί. Μιλήστε και βρείτε τις λύσεις που σας ζευγάρι, θα σας ανανεώσουν.

Ζωδιακή εύνοια: **

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΧΕΡΙ

Η νέα εβδομάδα, θα φέρει εκτός από εργασιακή πρόοδο, και φρέσκους έρωτες στους μόνους των Ιχθύων. Ενεργοποιηθείτε και μην κοιτάτε πως θα φέρετε πίσω και πάλι το άσχημο παρελθόν.

Ζωδιακή εύνοια: ***