Ζώδια και Ωροσκόπιο – Δευτέρα 05/08

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Οι παρεμβάσεις που θέλει να κάνει ο άνθρωπος σας, στην εργασία και στην καθημερινότητα σας, έχουν ξεφύγει του ορίου. Μάλλον ζηλεύει πολύ και σας βλέπει και ίσως και λίγο ανταγωνιστικά. Με όλα αυτά που κουβαλάτε πια σαν εμπειρία, σίγουρα τώρα έχετε την ευχέρεια να βρείτε λύσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ :  Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, θα φέρουν σε όλους του ζωδίου σας, νέες ευκαιρίες, για να μπείτε πιο ενεργά σε εργασία και σπουδές. Το χρήμα που χρειάζεστε θα το έχετε! Ακόμη και όσοι έχουν μείνει καιρό μόνοι τους, είναι θέμα μόνο λίγου χρόνου, για να βρουν νέο ταίρι.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Κάνετε αρκετές κινήσεις στον εργασιακό σας τομέα, για να σταθεροποιήσετε όλα αυτά τα δύσκολα που περάσατε το προηγούμενο διάστημα, και σας έβγαλαν τελείων εκτός των προϋπολογισμών σας. Οι μέρες θα δώσουν και φρέσκιες γνωριμίες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μια καινούργια συνεργασία, σας έχει πραγματικά ενθουσιάσει και σίγουρα με τον καιρό θα έχετε και τα υλικά αποτελέσματα που θέλετε. Κρατήστε την μακριά και από τα μάτια των ανταγωνιστών. Ο σύντροφος σας, δείχνει να είναι σε όλα υποστηρικτικός.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΛΕΩΝ : Στην προσπάθεια που έχετε κάνει για να γοητεύσετε κάποιον νέο πρόσωπο, ίσως και να έχετε γίνει υπερβολικοί. Ιδανικά, αφήστε τώρα την άλλη μεριά, να κάνει και τις προσωπικές της κινήσεις. Σίγουρα ο Ήλιος σας δίνει εύνοια σε όλα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η περιέργεια δεν είναι στα ζωδιακά σας δεδομένα. Ωστόσο, κάτι έχετε καταλάβει, μέσα στην σχέση σας, και ειδικά από τον άνθρωπο σας, που έχει μια πιο απόμακρη διάθεση.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΖΥΓΟΣ : Οι προβληματικές και ανισόρροπες συμπεριφορές, δεν σας αφορούν. Ειδικά όταν αυτές προέρχονται, από έναν πρώην σας, που δεν ξέρει και αυτός τι τελικά επιθυμεί. Εσείς αυτήν την εποχή ασχοληθείτε με την οικογενειακή σας κατάσταση περισσότερο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Αξιοποιήσετε αυτήν την εποχή, που έχετε την υποστήριξη ατόμων κύρους, όλες τις ευκαιρίες που σας έρχονται σε υποθέσεις εργασίας και σπουδών, ακόμη και στο εξωτερικό. Οι ερωτικές γνωριμίες, του τελευταίου καιρού σίγουρα σας έχουν αλλάξει την διάθεση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Κρατάτε μια στάση που δεν αρέσει καθόλου στον άνθρωπο σας. Ίσως και κάποια λόγια σας, να τον έχουν ξεβολέψει, από όλα αυτά που είχε συνηθίσει στο πλευρό σας. Οι μέρες θα σας φέρουν σε ένα πιο αληθινό συναισθηματικό διάλογο.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Δεν θα πρέπει να παραμελείτε τον άνθρωπο σας, επειδή είσαστε απασχολημένοι με την εργασία ή κάποιο άλλο ζητούμενο σας. Οι μέρες αυτές σας δίνουν και ευκαιρίες για κάποια σύντομη εκδρομή. Ένα φιλικό πρόσωπο σας φέρνει νέα από το παρελθόν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Αυτά που λέτε σε νέους ανθρώπους, που τώρα σιγά – σιγά σας γνωρίζουν… έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό τους. Ένας έρωτας έχει αρχίσει και χτίζεται για το πρόσωπο σας. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και απανωτές!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Αυτά που ξέρετε, θα αλλάξουν. Ο άνθρωπος σας, έχει κάνει κάποιες τροποποιήσεις, που θα σας βοηθήσουν να λήξετε οικονομικά προβλήματα, και να συνεχίσετε με την ζωή σας. Μερικοί από εσάς, πιθανόν και να πάρουν την απόφαση να δεσμευτούν.

Εύνοια Ζωδίου: +++