12/08 Ανάδρομος Ουρανός και οι σχέσεις θα περάσουν κρίση

Από τις 12/08 ο Ουρανός μέσα από τον Ταύρο, θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά και αυτό θα γίνει η άμεση αφορμή για αλλαγές σε αισθηματικές σχέσεις …αλλά και συνεργασίες.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Κριός : Πολλές οι καλοθελητές και οι σημαντικές πληροφορίες που θα έρθουν στον δρόμο σας, και θα αφορούν τον πρώην σας, που ήδη κάνει τις προσπάθειες του για να σας ξανα-προσεγγίσει.

Αστρολογική τύχη : ***

Ταύρος : Ένταση και πάθος έχει αυτό που ζείτε με το ταίρι σας. Είστε από τους πιο τυχερούς που μέσα στο τρέχον Καλοκαίρι, θα έχετε πάρει και αποφάσεις για γάμο – οικογένεια.

Αστρολογική τύχη : **/*

Δίδυμοι : Κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις, αυτήν την εποχή με τους συνεργάτες σας. Φροντίστε να μην χαθείτε μέσα σε καταστάσεις που δεν θα σας συμφέρουν.

Αστρολογική τύχη : ***

Καρκίνος : Η οικογένεια σας, ενδέχεται να εκφράσει την ανησυχία της, για εσάς και την σχέση που διατηρείτε. Ήδη το ξέρετε ότι τα πράματα με τον άνθρωπο σας, δεν είναι και στα καλύτερα τους.

Αστρολογική τύχη : */**

Λέων : Έχετε πολλές αναστολές και φοβίες, για να δώσετε την καρδιά σας, σε ένα νέο ερωτικό ταίρι. Ωστόσο, κινηθείτε με σύνεση και μέτρο…και πάντα χωρίς να δίνετε από νωρίς υποσχέσεις.

Αστρολογική τύχη : ***

Παρθένος : Υπάρχουν πολλές κρυφές πτυχές και μυστικά στην ζωή σας, που ο άνθρωπος σας,  θέλει να τα μάθει. Ιδανικός τρόπος λοιπόν για να σας ερωτευτεί πολύ περισσότερο.

Αστρολογική τύχη : **/*

Ζυγός : Δεν είναι για εσάς οι ξαφνικές αισθηματικές αλλαγές. Θέλετε σταθερότητα και σοβαρότητα. Αν δεν  μπορεί να σας τα προσφέρει το ταίρι σας, μάλλον θα πρέπει να πάτε πιο κάτω.

Αστρολογική τύχη : ***

Σκορπιός : Οι εργασιακές σας  υποχρεώσεις, σας αναγκάζουν να μην είστε και τόσο συνεπείς με τους γύρω σας και ειδικά με τον αγαπημένο σας σύντροφο.

Αστρολογική τύχη : */**

Τοξότης : Κάποια γνωστή σας προσωπικότητα, θα σας πλησιάσει με έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα. Υπάρχει ένας έρωτας στην ατμόσφαιρα που θα σας αποκαλυφθεί.

Αστρολογική τύχη : **/*

Αιγόκερως : Μερικές φορές αισθάνεστε ότι η σχέση που έχετε, δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Η στιγμή για μια πιο σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, έχει φτάσει.

Αστρολογική τύχη : ***

Υδροχόος : Είστε τα ζώδια των άκρων, όταν δεν περνάει το δικό σας. Τώρα θέλετε όλη την προσοχή του ανθρώπου σας, μόνο επάνω σας. Μάλλον σας έχουν πιάσει ανασφάλειες.

Αστρολογική τύχη : **/*

Ιχθείς : Θέλετε να γίνετε αυτόνομοι οικονομικά. Αυτό δεν θα έρθει από μόνο του, αλλά  μέσα από τις επιχειρηματικές δράσεις, που ήδη τις έχετε ξεκινήσει και πηγαίνουν καλά.

Αστρολογική τύχη : ***