Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Τρίτη 06/08

Ερωτικές προβλέψεις:

 

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Μέσα στην εργασία σας, κάποια άτομα ίσως και να σας δημιουργούν παραπάνω σύγχυση και ένταση, από ότι χρειάζεται. Καλύτερα να βάλετε τα πράματα στην θέση τους άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :   ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Παραμένετε μόνοι σας, για να μην νιώσετε και πάλι πόνο και απογοήτευση από μια ερωτική αποτυχία. Αυτό είναι και ο πλέον λάθος τρόπος χειρισμού, μιας τέτοιας κατάστασης.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Ότι έχει σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, θα σας ψάξει αυτές τις ημέρες. Αναλόγως της παρούσας φάσης που είστε τώρα, δώστε και τις απαντήσεις σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Το συντροφικό σας ταίρι, θέλει να σας αποκαλύψει ένα μεγάλο – σημαντικό του μυστικό για το παρελθόν. Είναι στο δικό σας το χέρι, για το τι θα αποφασίσετε μετά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Κάποιες επαγγελματικές σας κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει και σας δείχνουν ότι υπάρχει οικονομικό φως στην άκρη της διαδρομής. Σίγουρα μην επαναπαύεστε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Ο άνθρωπος που έχετε στην αισθηματική ζωή σας, άπειρες φορές σας έχει καταστρέψει την εμπιστοσύνη που του έχετε. Κάτι τέτοιο μάλλον συμβαίνει και τώρα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Κάτι έχει αλλάξει προς το χειρότερο μέσα στην σχέση σας, και πρέπει να δώσετε λύσεις. Έχετε περάσει πολλές δυσκολίες, σαν ζευγάρι αυτούς τους μήνες!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Θα έχετε προσεχώς την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κάποιον πρώην σύντροφο σας, και να μιλήσετε πιο καθαρά και σίγουρα πιο ήρεμα, για το τι θέλετε έκαστος για το άμεσο μέλλον.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η πορεία της μέχρι τώρα ζωής σας, δεν είναι αυτήν που θα επιθυμούσατε. Με τον Δία προσεχώς να ορθοδρομεί…εσείς θα επηρεαστείτε υποσυνείδητα και θα ψάξετε ευκαιρίες αλλαγών.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η ασάφεια στα λόγια του ανθρώπου σας αλλά και  οι κινήσεις που βλέπετε, είναι και ο βασικός λόγος που θέλετε να του κάνετε μια συζήτηση, για όλα αυτά που σας προβληματίσουν πια.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είσαστε οραματιστές και τώρα έχετε και τα άστρα, να σας υποστηρίζουν σε όλα αυτά που θέλετε, άρα μην υπολογίζετε το χαλαρό ύφος της εποχής, και κινητοποιηθείτε.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αισθάνεστε αισθηματικά εξαντλημένοι μέσα σε αυτήν την σχέση, που όλο δίνετε και ποτέ δεν εισπράττετε.  Μέσα στο μήνα αυτόν, πάρτε μια τελική απόφαση.

Ερωτική Τύχη: 8/10