Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τρίτη 06/08

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Δεν υπάρχει στο ορίζοντα κάτι που να τραβάει το δύσκολο σας ερωτικό ενδιαφέρον. Είσαστε άλλωστε στην αγάπη και γενικότερα στις αισθηματικές σχέσεις, από τα πιο γεμάτα ζώδια, άρα αυτό που θα σας γοητεύσει από εδώ και πέρα, θα πρέπει να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.  Πάντως για το υπόλοιπο Καλοκαίρι,  να περιμένετε πολλές εκπλήξεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Υπάρχει αδυναμία, από την πλευρά του ανθρώπου σας, να διαχωρίσει το παρόν από το παρελθόν του. Σίγουρα, αυτό είναι και μια κατάσταση που σας αδικεί, αλλά αν τελικά δεν θέλει ή δεν μπορεί να το κάνει αυτό το ταίρι σας, εσείς δεν μπορείτε να επιμένετε. Οι μέρες οι τελευταίες του Λέοντα, είναι κρίσιμες για τις τελικές σας αποφάσεις.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Μόνο εργάζεστε, και δεν θέλετε καθόλου να σκέφτεστε. Ο ερωτικός χωρισμός, σας έχει κοστίσει σε κάθε επίπεδο και τώρα έχετε  ανάγκη να βρείτε και πάλι την χαμένη σας  διάθεση. Σίγουρα θα κάνετε καιρό να ξανα-ασχοληθείτε με κάτι σχετικό, αλλά τουλάχιστον η τσέπη σας θα γεμίσει και η άνεση θα έρθει.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Με τον σύντροφο σας, οι σχέσεις είναι όχι και τόσο καλές και οι επικοινωνίες έχουν γίνει απλά τυπικές. Το αίτιο που σας προκαλεί όλην αυτήν την αναστάτωση, είναι το περιβάλλον του που δεν τον αφήνει, να ξαναφτιάξει την ζωή του. Κάτι που δεν είναι σίγουρα δική σας μάχη, και είναι απαγορευτικό, να δώσετε προτάσεις – λύσεις ή να ανακατευτείτε, πιο ενεργά.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Με επιθυμητό και θετικό τρόπο, εξελίσσονται οι καταστάσεις μέσα στα εργασιακά σας, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι για το άμεσο σας μέλλον. Από τις 14/08, θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να ξανα-φορτώσουν οι μπαταρίες σας και να δώσετε χρόνο και χώρο, σε όλους αυτούς που σας αγαπούν, με κάθε τρόπο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Έχετε αφήσει το ταίρι σας, να κάνει ότι επιθυμεί και χωρίς πια εσείς, να του υπαγορεύετε τι ζητάτε, και τι θέλετε. Το έχετε κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς καμία επιτυχία. Είναι μια ρευστή κατάσταση, που θα φέρει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και μια σημαντική συζήτηση. Πείτε αυτά που πιστεύετε και ότι είναι να γίνει… θα γίνει!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Μέσα στο επάγγελμα σας, οι απαιτήσεις όλο και πολλαπλασιάζονται. Αυτό θα γίνει πολύ πιο έντονο μέσα στους επόμενους μήνες, άρα μην κάνετε κάποια σκέψη για γάμους ή οικογένειες ακόμη. Πιο τυχεροί όλων είναι οι αδέσμευτοι, που όλες αυτές τις αλλαγές, θα τις απολαύσουν στο μέγιστο. Το χρήμα πλησιάζει και θα έχει πια σταθερή ροή.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ένα ταξίδι σκέφτεστε να κάνετε, για να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και έχετε πολύ καιρό να δείτε. Οι συνθήκες είναι καλές, άρα μόλις ευκαιρήσετε θα το τολμήσετε. Μεγάλη σημασία και προσοχή θα πρέπει να δώσετε και σε κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, που έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων, και πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Γνωρίζετε μέσα σας, ότι δεν μπορείτε να επιμένετε να σας αγαπήσουν με το ζόρι! Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα, και δεν θέλει επί του παρόντος κάτι υπερβολικό – δεσμευτικό μέσα στην σχέση σας. Σκεφτείτε και όταν θα είστε πραγματικά σίγουροι, πείτε του την δική σας άποψη.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η κοινωνική σας ζωή, έρχεται στο προσκήνιο και πρέπει να είστε σε όλους και όλα παρόν. Ο  κόσμος που έχετε γύρω σας, σας αγαπάει και το ξέρετε. Μέσα από προτάσεις- προσκλήσεις και κινητικότητα, μέσα στον νέο ζωδιακό μήνα της Παρθένου, θα βρείτε και τον επόμενο σας ερωτικό σύντροφο. Ο ανάδρομος  Δίας  -11/08 έχει ακόμη και άλλες εκπλήξεις για εσάς.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Δέχεστε μεγάλη στήριξη και βοήθεια από το ταίρι σας, και αυτό από μόνο του είναι ένας δείκτης, ότι σας αγαπάει και σας βλέπει για σοβαρά και στο μέλλον. Εσείς που είστε στον αντίποδα της μοναξιάς, από τις αρχές του  2ου δεκαημέρου, θα δεχτείτε προτάσεις για επανένωση με το παρελθόν, που πιθανόν και να τις δεχτείτε, σχετικά εύκολα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Οι αλλαγές που συντελούνται στον αστρολογικό ουρανό, εσάς μόνο σας έχουν μπερδέψει πολύ περισσότερο, σε όλα αυτά που σχεδιάζετε να κάνετε με τον σύντροφο σας. Καλύτερα ότι θέλετε να το αφήσετε για μετά το Καλοκαίρι, που και ο οικονομικός σας τομέας, θα είναι πολύ πιο σταθερός, και οι απόψεις θα έχουν κατασταλάξει.

Εύνοια Ζωδίου: ++