15/08 Πανσέληνος στον Λέοντα – Επιρροές στα ζώδια

Το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα φιλοξενήσει πολλά και δυναμικά αστρολογικά με κορυφαίο την Πανσέληνο στις 15/08 πάνω στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου.

Τι έχουν να περιμένουν τα ζώδια προσεχώς:

Κριός

Νιώθετε κάποιες στιγμές ότι η κούραση η σωματική …σας καταβάλει. Αυτό είναι και κάτι, που από την ώρα που θα λήξει και η κοσμική επιρροή της Πανσελήνου, θα υποχωρήσει και η πύρινη διάθεση σας θα πιάσει και πάλι ζενίθ. Κάποιες ευχάριστες κουβέντες, θα κάνετε με οικογενειακά σας πρόσωπα.

Θετική ημέρα : 14/08


Ταύρος

Είστε από τα ζώδια που έχουν γεμίσει την καθημερινότητα τους, με πολύ και καλό κόσμο.  Εσείς ειδικά που είστε και πάρα πολύ καιρό μόνοι σας, τώρα είναι και μια εξαιρετική εποχή για να δείτε και λίγο πιο προσεχτικά, ποιοι είναι όλοι αυτοί τελικά που σας φλερτάρουν.

Θετική ημέρα : 11/08

 

Δίδυμοι

Οι μέρες σας μέχρι και που θα λήξει αυτός ο μήνας, θα είναι γεμάτες από εργασία και επαγγελματικές συνεργασίες, που όντως όμως σας καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο σας. Τουλάχιστον έχετε κοντά σας, τους πολλούς και καλούς σας φίλους….αλλά και οικογένεια.

Θετική ημέρα : 19/08

 

Καρκίνος

Κατά καιρούς έρχεται και φεύγει μια ιδιαίτερη παρουσία στην καθημερινότητα σας. Τώρα είναι και η κατάλληλη ευκαιρία, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Με τα άστρα να υποστηρίζουν την αισθηματική σας ζωή, πιθανόν και να μπορέσετε να κάνετε μια νέα σχέση.

Θετική ημέρα : 20/08

Λέων

Με τον Ήλιο για μερικές ημέρες, ακόμη μέσα στην φιλοξενία του ζωδιακού σας οίκου, έχετε πραγματικά να περιμένετε πολλά. Από λύσεις σε εργασιακά σας προβλήματα μέχρι και την επικοινωνιακή αποκατάσταση της σχέσης σας με το άτομο…που ακόμη αγαπάτε.

Θετική ημέρα : 17/08

 

Παρθένος

Είστε οι επόμενοι που το σύμπαν θα υποστηρίξει, άρα από το τέλος του μήνα και μετά, θα πρέπει να είστε πραγματικά προετοιμασμένοι για τα πάντα. Ταξίδια, έκτακτο χρήμα αλλά και επαφές που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους είναι από τα ολίγα….που θα έρθουν στον δρόμο σας.

Θετική ημέρα : 11/08

Ζυγός

Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε πριν να φύγετε για διακοπές, είναι και να λύσετε κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την οικογένεια ή και τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μην κάνετε άλλες αναφορές στο παρελθόν, παρά μόνο προτάσεις για το μέλλον σας.

Θετική ημέρα : 18/08

 

Σκορπιός

Ο μόνος σκοπός που έχετε για το κλείσιμο του Καλοκαιριού,  είναι να λήξετε κάποιες ερωτικές σας εκκρεμότητες, με μόνιμο χαρακτήρα και σίγουρα να μην αντιμετωπίσετε πάλι, από τον Σεπτέμβριο. Όπως και να έχουν τα πράματα σίγουρα θα είστε πολύ καλύτερα μετά.

Θετική ημέρα : 15/08

 

Τοξότης

Το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολεί, είναι ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, και μόνο. Οι έρωτες και οι αισθηματικές πια περιπέτειες, σας έχουν κουράσει και σας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Σίγουρα οι φίλοι σας είναι κοντά σας, και σας υποστηρίζουν σε όλα.

Θετική ημέρα : 11/08

 

Αιγόκερως

Ένα φλερτ που τρέχει μέσα στους χώρους της εργασίας σας, έχει αρχίσει και γίνεται πιεστικό επάνω σας. Σε πρώτο βαθμό, σίγουρα θα πρέπει να προστατέψετε την εικόνα σας, και σε δεύτερο τόνο αν και εσάς σας ενδιαφέρει…συνεχίστε σε άλλο τρίτο μέρος!

Θετική ημέρα : 17/08

 

Υδροχόος

Για λάθος λόγο έχετε απομακρυνθεί και παρεξηγηθεί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Τώρα που θα βρεθείτε μέσα σε κοινά περιβάλλοντα, αν τολμήσετε από μεριάς σας, να κάνετε το πρώτο βήμα, όλα θα έρθουν και πάλι στον κανονικό τους ρυθμό.

Θετική ημέρα : 19/08

Ιχθείς

Δεν θα πρέπει να ζορίσετε τον εαυτό σας, αν δεν θέλει να κάνει επόμενα δεσμευτικά βήματα, μόνο και μόνο για να δείξετε καλοί στην άλλη πλευρά της σχέσης. Απολαύστε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού, και από Φθινόπωρο το …ξανασυζητάτε.

Θετική ημέρα : 12/08