Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Τετάρτη 07/08

Για όλους:

 

Κριός  Ο Ήλιος

Πρακτικές αλλαγές θα γίνουν από το πρόσωπο που θέλετε, έστω και αν στο τώρα δεν είστε μαζί, απλά και μόνο για να μπορέσετε να δώσετε μια ευκαιρία σε όλα αυτά που κάποτε μοιραστήκατε και ζήσατε!

Ταύρος Η Αυτοκράτειρα

Έχουν γίνει πολλά πίσω από την πλάτη σας και μάλλον πρέπει να βρείτε τον τρόπο που θα σας αποκαλυφθούν. Αυτό αφορά και ένα παρασκήνιο, από την μεριά του αγαπημένου σας, που έχει χαθεί αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι Ο Αυτοκράτορας

Σημαντικά τα κέρδη και οι καλές ειδήσεις που θα σας έρθουν από τον οικονομικό σας τομέα, και που θα σας εδραιώσουν στους κύκλους που θέλετε. Εκεί θα προκύψουν και νέες επαφές που θα γοητεύσουν την καρδιά σας.

Καρκίνος Το Αστέρι

Υπάρχει ο έρωτας που θέλετε, αλλά ακόμη πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά, να πάρετε τελικές αποφάσεις, και να αφήσετε χώρο μέσα στην καρδιά σας. Οι διπλές καταστάσεις δεν σας διευκολύνουν πια σε τίποτα.

Λέων Η Εγκράτεια

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που σας θέλει, έχει και κάποιες άλλες παράλληλες καταστάσεις μέσα στην ζωή του. Ωστόσο, συνεχίζει να σας φλερτάρει και να σας πολιορκεί. Μην κάνετε κάτι  που ίσως αργότερα να πλήγωνε εσάς ή κάποιον άλλον.

Παρθένος Η Δύναμη

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο σε άτομα, που έχουν δείξει τον αχάριστο τους εαυτό για πολλοστή φορά. Φροντίστε να περιστοιχίζεστε από προσωπικότητες που σας ταιριάζουν και θέλουν να σας έχουν αληθινά κοντά τους.

Ζυγός Η Αρχιέρεια

Η σημαντική συνάντηση που θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, ή με το πρόσωπο που έχετε μια σημαντική εκκρεμότητα, πλησιάζει. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα βρεθείτε…και το πιο πιθανόν είναι όλα θα είναι αυτήν την φορά πιο βατά.

Σκορπιός Το Άρμα

Χαλαρές αυτές οι ημέρες και το μόνο βέβαιο είναι ότι με το πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρο σας, θα μιλήσετε και ίσως και να βρείτε τρόπο, μακριά από τα τρίτα – αδιάκριτα μάτια, να συναντηθείτε και να πείτε τα δικά σας.

 

Τοξότης Η Σελήνη

Πολλά αυτά που θα γίνουν και μέσα σε αυτές τις κενές ημέρες. Εσείς που περιμένετε μια απάντηση από τον εργασιακό σας τομέα, ή κάτι γύρω από οικονομικά ζητήματα, έρχεται και πραγματικά θα σας ανακουφίσει…μόνιμα!

Αιγόκερως Ο Γητευτής

Την ευάλωτη του πλευρά, θέλει να σας δείξει ο άνθρωπος σας, τώρα ειδικά που οι μεταξύ σας σχέσεις είναι τέλειες. Μέσα σε όλα αυτά θα ακούσετε και κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το παρελθόν και την οικογένεια του.

Υδροχόος Η Τρελός

Σαφώς και έχετε αληθινά παράπονα, και όχι τελικά γκρίνια, για  όλα αυτά που δεν κάνει ο άνθρωπος σας, μέσα σε αυτήν την σχέση. Το Σαβ.Κο 20+21/07, θα προκύψει και μια σοβαρή συζήτηση, που εκεί μπορείτε να απαριθμήσετε ότι τελευταία συμβαίνει.

Ιχθείς Ο Κόσμος

Η ευκολία που ο άνθρωπος που αγαπάτε, αλλάζει απόψεις, σας έχει ενοχλήσει αλλά και μάλλον σας έχει βάλει μέσα στην καρδιά σας και πολλές ανασφάλειες για το μέλλον. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει εσείς να το δείτε και να το εκτιμήσετε.