Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τετάρτη 07/08

Για όλα τα ζώδια:

 Κριός

Εσείς αυτοί που αγαπούν όλοι και τώρα με την κίνηση του ήλιου στhν Παρθένο…. θα δείτε και υπερβολικές εκδηλώσεις έρωτα και προτάσεων για νέα δέσμευση, από παλιούς και καινούργιους.

Ταύρος

Μπορεί τα πράματα να μην είναι και όπως ακριβώς τα έχετε σκεφτεί μέσα στην σχέση σας, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, όλα θα βρούν και πάλι τα κανονικά τους πατήματα. Η αλλαγή επίσης του ζωδίου, ίσως να σας δώσει ευκαιρίες στην εργασία σας.

 

Δίδυμοι

Στα μέσα του μήνα, και στα μέσα του θα δείτε μεγάλες διαφορές στην αισθηματική σας ζωή, και πιθανόν και να πρέπει να αποφασίσετε ποιον θα έχετε κοντά σας, και ποιον θα βάλετε μόνο κάτω από την ταμπέλα της φιλίας.

 

Καρκίνος

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μέσα στην σχέση σας, προβλήματα που όμως ακουμπούν ακόμη καταστάσεις, από το παρελθόν το ερωτικό του συντρόφου σας, και αυτό πρέπει να λήξει.

 

Λέων

Θα προσπαθήσετε για λίγο μόνο, να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της σχέση σας, μέχρι και εσείς να βρείτε τα πατήματα σας. Γενικότερα  μια καλή εποχή, που θα σας φέρει και επαγγελματική άνοδο.

 

Παρθένος

Μια ανακοίνωση  ή μια έκπληξη θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που ζητάει πια αυτή η σχέση που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα να περάσει σε γάμο. Πριν να απαντήσετε, σκεφτείτε τα πάντα υπό το καθεστώς της λογικής.

 

Ζυγός

Δεν θα πρέπει να ξανα-επιτρέψετε να υπάρξει αναστάτωση,  μέσα στους κύκλους της οικογένειας σας, από το παρελθόν. Μάλλον είναι και η σωστή ώρα για να κλείσετε τις χαραμάδες με τα παλιά σας δρώμενα.

Σκορπιός

Οικονομική άνεση και ευκαιρίες ζωής, θα δώσει η προσεχείς Πανσέληνος σε εσάς, και που θα πρέπει να τα εξετάσετε όλα διεξοδικά. Μερικοί πιθανόν και μετά από αυτό, να θελήσουν να σκεφτούν την σχέση τους, και πιο επίσημα.

 

Τοξότης

Όλα έχουν τροποποιηθεί μέσα σε αυτήν την νέα ερωτική γνωριμία, που έχετε και μάλλον τα συναισθήματα είναι σε πλήρη εξέλιξη.  Είναι η εποχή, που πιθανόν και να εμπλακείτε σε μια σοβαρή δέσμευση.

 

Αιγόκερως

Αφήστε να σβήσουν από το μυαλό σας οι παλιές καταστάσεις σε αποτυχημένες σχέσεις και λοιπές ιστορίες. Τώρα μπορείτε να ξανα-δημιουργήσετε μια καινούργια που θα σας πάει μέχρι και σε γάμο.

Υδροχόος

Η αλλαγή  του ζωδίου από Λέοντα σε Παρθένο, θα σας δείξει τι πρέπει να κάνετε μέσα σε φιλίες και μπερδεμένες ερωτικές υποθέσεις. Σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε, αρκεί να μην είστε τόσο παρορμητικοί στο συναίσθημα.

 

Ιχθείς

Ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν πλησιάζουν και που σίγουρα θα σας κάνουν να αλλάξετε την οπτική σας για την δύσκολη σχέση που έχετε αλλά και για τον άνθρωπο σας, που πραγματικά σας αγαπάει.