Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Πέμπτη 08/08

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός  Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν είστε μέσα σε ανεβασμένη διάθεση, καθώς τα ερωτικά σας ζητήματα, έχουν πάρει τροπή που δεν περιμένατε. Τώρα χρειάζεται να μιλήσετε με το άτομο που αγαπάτε, αλλά χωρίς όμως να σταματήσετε να στηρίζετε την κοινή σας πορεία.

Ταύρος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλά τα ερωτικά συναισθήματα, που έχουν έρθει στην επιφάνεια και σχετικά ξαφνικά, από κάποιον συνεργάτη ή φίλο σας, και που σας έχουν παραξενέψει. Ακόμη είναι νωρίς για λόγια, αλλά θα λάβετε πολλές προτάσεις για κοινές εξόδους και ψυχαγωγία.

 

Δίδυμοι Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο άνθρωπος που αγαπάτε, ξέροντας πια ότι πιθανόν και να σας χάσει, αν δεν κινητοποιηθεί, θα λάβει τα μέτρα του. Από αυτό το Σαβ.Κο 10+11/08 θα δείτε περισσότερα λόγια και πράξεις αγάπης, που θα σας κάνουν υποσυνείδητα να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.

 

Καρκίνος Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Θα χρειαστεί νωρίς μέσα στον Αύγουστο, να δείτε τον άνθρωπο σας και να έχετε κάποιες πιο ολοκληρωμένες συζητήσεις, για όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια και ζητούν την προσοχή και των δύο σας. Τώρα θα λύσετε και πολλά οικονομικά σας προβλήματα.

Λέων Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο, από το να είστε ο αληθινός σας εαυτός. Τουλάχιστον θα έχετε αυτούς που σας ταιριάζουν. Ειδικά εσείς που είστε καιρό μόνοι αισθηματικά θα έχετε μια καινούργια γνωριμία, από τους εργασιακούς σας κύκλους, που θα σας γοητεύσει.

 

Παρθένος Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι επικοινωνίες με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί, μπορεί να μην είναι τόσο στρωτές όσο θα θέλατε, αλλά για αυτό υπάρχουν λόγοι που ακόμη δεν τους γνωρίζετε. Είναι άλλωστε και μέσα στο δικό του πρόγραμμα, από τον νέο μήνα, να σας κάνει πολλές αποκαλύψεις.

 

Ζυγός ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Οι λεπτομέρειες εσάς δεν σας ξεφεύγουν. Τώρα είστε σε μια φάση που μπορείτε να διαβάσετε πολύ καλά, όλες τις συμπεριφορές και τα κρυφόλογα του ατόμου που αγαπάτε. Είστε πολύ κοντά γενικότερα στο να καταφέρετε να γίνετε ένα σωστό και λειτουργικό ζευγάρι.

 

Σκορπιός Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Δεν σας έχει ξεχάσει ο πρώην σας, απλά είναι μέσα στις δικές του περιπέτειες και που κάνει ότι μπορεί για να τις λύσει. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα υπάρξουν κάποιες επικοινωνίες, που θα σας δώσουν απαντήσεις και ίσως και ευκαιρία επανένωσης.

 

Τοξότης Ο ΗΛΙΟΣ

Η αγάπη που σας έχουν από τον φιλικό σας κύκλο είναι μεγάλη και το ξέρετε. Άρα, είναι πιθανόν και να σας έρθουν και κάποια σχόλια από τους ανθρώπους σας, γύρω από το άτομο που έχετε δίπλα σας σαν σύντροφο. Ίσως και σε κάτι να έχουν τελικά δίκιο.

Αιγόκερως ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε ένα καθημερινό πρόγραμμα, που σας κάνει και δεν βρίσκετε πια καθόλου ελεύθερο χρόνο για την σχέση και τον άνθρωπο σας. Τώρα θα πρέπει και αυτό όλο να αλλάξει…καθώς τα συναισθήματα βαθαίνουν και από τις δύο πλευρές και οδεύουν σε δεσμεύσεις.

 

Υδροχόος Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μυστικά και ερωτικά δρώμενα, θα ακούσετε για κάποιον που και εσείς τον έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Τώρα που έχει λήξει και το δύσκολο παρελθόν σας, θα πρέπει να είστε πια  προσεχτικοί, με ποιον θα εμπλακείτε και πάλι αισθηματικά

 

Ιχθείς Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Πολλά αυτά που σας πιέζουν, και σε κάθε επίπεδο. Πιθανόν όχι και άδικα. Τώρα θα δείτε και τον άνθρωπο σας, να θέλει να πάρει απαντήσεις από εσάς για το τι πλάνα έχετε για το μέλλον σας μέσα από τις προτάσεις που θα σας κάνει.