Ζώδια και Ωροσκόπιο – Πέμπτη 08/08

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ  21/03 –  20/04

Επαγγελματικά ταξίδια

Έχετε πραγματικά γίνει ένας ακροβάτης, που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο αισθηματικές καταστάσεις, που όμως ακόμη ούτε και εσείς ξέρετε που θα καταλήξει, η οποιαδήποτε επιλογή σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 –  20/05

Νέες επαφές

Ο τρόπος που έχετε και καταφέρνετε πάντα να περάσετε τις δικές σας γραμμές, στον άνθρωπο σας, είναι και αυτό το υπέροχο στοιχείο του χαρακτήρα σας, που αγαπάει τόσο πολύ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 –  21/06

Ευχάριστες ανακοινώσεις

Είσαστε μόνιμα εγκλωβισμένοι μέσα σε εργασία και υποχρεώσεις, από τον οικογενειακό σας κύκλο. Αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας το σέβεται, αλλά κάντε άμεσα κάτι σχετικό που θα του δώσει χαρά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 -22/07

Προτάσεις δέσμευσης

Έχετε μπει σε ένα καλούπι, που δεν είναι δικό σας και το ξέρετε. Το γεγονός ότι είστε μέσα σε μια συναισθηματική σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τροποποιήσετε την ζωή σας για να ικανοποιηθεί κάποιος άλλος.

ΛΕΩΝ 23/07  –  22/08

Φιλικές επαφές

Όσα έχουν λήξει μέσα στον δεσμό σας, ακόμη και τώρα που πλησιάζει η Πανσέληνος, μην κάνετε το επικοινωνιακό λάθος, να τα φέρετε και πάλι στην επιφάνεια, λόγω των μεγάλων σας ανασφαλειών.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Συντροφικές αποφάσεις

Αν θέλετε να φύγετε για λίγο καιρό από την ρουτίνα της αισθηματικής καθημερινότητας, θα ήταν σωστό και έντιμο από την δική σας την μεριά να το πείτε. Σίγουρα δεν θα φέρει χαμόγελο στον άνθρωπο σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ  23/09 -22/10

Έκτακτο χρήμα

Η πλευρά του ανθρώπου σας, η οικογένεια του και οι γνωστοί του, ίσως επειδή ακόμη δεν σας ξέρουν και τόσο καλά, έχουν όχι και τόσο καλή εντύπωση για εσάς. Κάτι πρέπει να κάνετε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 –  22/11

Διακοπές – Αναψυχή

Στις μέρες μέχρι και που θα αλλάξει ο ζωδιακός μήνας, εσείς θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό πρόβλημα, που αφορά τις πιέσεις που δέχεστε από τον άνθρωπο σας, για να ενδώσετε σε κάποια δέσμευση που θέλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Επαγγελματικές αλλαγές

Οι σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας είναι μαύρες και απαισιόδοξες επειδή, δεν έχετε ακόμη λάβει κάποια επικοινωνία – επαφή από το άτομο που τόσο καιρό, με έμμεσο τρόπο πολιορκείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Κοινωνική ζωή

Το να βρεθεί ένας μεγάλος έρωτας στον δρόμο σας, εσάς των εργένηδων, με τόσο περίεργα αστρολογικά φαινόμενα, δεν είναι και κάτι τόσο απίθανο. Θα το θέλατε όμως;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Αποκαλύψεις – Ειδήσεις

Όλα έχουν αρχίσει πλέον και ηρεμούν μέσα στην σχέση σας, και σίγουρα οι επικοινωνίες έχουν ξανα-ζεσταθεί. Αυτή την φορά αν έχετε να πείτε κάτι, να το πείτε ευθέως και χωρίς άλλες περιστροφές.

 

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Επισκέψεις από τα παλιά

Μην μπλέκεστε μέσα στα πόδια και την εργασία του συντρόφου σας συνέχεια. Υπάρχουν ιδιαίτερα πράματα που μάλλον δεν τα ξέρετε και ίσως και ο ίδιος, να μην θέλει ακόμη να σας τα πει.