Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Παρασκευή 09/08

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός –  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Πολλά παράπονα πια δεν θα έχετε από τον σύντροφο σας, που θα φροντίσει να αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί σας, και σε όλα αυτά που τόσο καιρό σχεδιάζετε, έτσι ώστε να γίνουν πράξη.

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος  – Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Σε γενικές γραμμές τρέχει ένας εποικοδομητικός μήνας, που θα σας  φέρει πιο κοντά επιτέλους επικοινωνιακά με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχετε καταλάβει τα λάθη του, και θέλει να τα διορθώσει.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Δίδυμοι – Η ΣΕΛΗΝΗ

Μπορεί αυτός που αγαπάτε, να μην είναι και τόσο κοντά σας επικοινωνιακά αλλά και σαν παρουσία, αλλά τα ερωτικά του συναισθήματα, είναι ενεργά και θα σας το αποδείξει μέσα από δράσεις.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Καρκίνος – Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Από την νέα  εβδομάδα κιόλας, θα δείτε σημαντικές αλλαγές και κινήσεις από το πρόσωπο, που έχετε τώρα μια δύσκολη σχέση. Πιθανόν και προσεχώς να αποδεσμευτεί από τα παλιά του ζητήματα.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Λέων – Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τα όρια που έχετε βάλει στο ταίρι σας, τείνουν να φτάσουν στο τέλος τους, και αυτό το ξέρει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα -12/08, θα σας μιλήσει επιτέλους πιο αληθινά και θα σας κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Παρθένος – Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Την ζήλια σας πρέπει να την τιθασεύσετε καθώς, έχει αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας, που ναι μεν σας αγαπάει…αλλά είναι μπλοκαρισμένος μέσα σε καταστάσεις που τον πιέζουν και το ξέρετε.

Τυχερό νούμερο : 6

Ζυγός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πιο  χαλαροί θα είστε τελικά, με τον αγαπημένο σας και τώρα θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για να βρίσκεστε. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά σε γενναίες αποφάσεις.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Σκορπιός – ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν είστε τελικά και τόσο σίγουροι, για αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, για την παράλληλη του ζωή – δέσμευση. Ίσως και να πρέπει αυτόν τον μήνα, να κάνετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις, που θα μάθετε όλη την αλήθεια.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Τοξότης – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Από εδώ και πέρα, όσο θα περνάει ο καιρός, το άτομο που έχετε ερωτευτεί, θα αρχίσει να σας βάζει όλο και περισσότερο μέσα στην ζωή του, και στους κύκλους του. Αυτό είναι και ένας δείκτης ότι η σχέση σας εξελίσσεται.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Αιγόκερως – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Το ταίρι σας, είναι λίγο πιεσμένο σε χρόνους αυτό το διάστημα, και μάλλον δεν βλέπετε και τόσο συχνά. Αυτό το 3ο δεκαήμερο του μήνα, θα αλλάξουν όλα, και εσείς θα έχετε περισσότερη συμμετοχή στην καθημερινότητα του.

Τυχερό νούμερο : 2

Υδροχόος – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Το έτερο σας, θα βρει τρόπους μέσα στο επόμενο διάστημα, για να μιλάτε και να συναντιέστε πολύ περισσότερο. Οι συζητήσεις από την μεριά του, θα σας αποδείξουν και την αλήθεια των συναισθημάτων του.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Ιχθείς –  Η ΔΥΝΑΜΗ

Τα κάστρο θα πέσει! Ο έρωτας που έχει ένα πρόσωπο για εσάς που ίσως και να τρέχει τώρα μήνες, θα σας αποκαλυφθεί και μαζί θα λάβετε υποσχέσεις, για να γίνετε εσείς οι δύο πια ένα κανονικό ζευγάρι.

Τυχερό νούμερο : 3