Ζώδια και Ωροσκόπιο – Παρασκευή 09/08

Ζωδιακές προβλέψεις:

Ο μήνας στην εξέλιξη του, προσφέρει νέα και ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια και όχι τυχαία.

Σε κοσμικό επίπεδο,

Για όλα και όλους:

 ΚΡΙΟΣ :  Οι προϋποθέσεις για να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας, έχουν φθαρεί. Πιθανόν πια, ούτε και εσείς να πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτό το σημείο.

ΤΑΥΡΟΣ :  Οι δηλώσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, έχουν γίνει κατανοητές, και αυτό που θα έχετε μέσα στις επόμενες, είναι και τις δικές του αντίστοιχες προτάσεις, για την σχέση σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ζήλια σας, κάποιες στιγμές, ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια και σας κάνει ίσως και λίγο ακατανόητους στον άνθρωπο σας. Μάλλον θα πρέπει να ασχοληθείτε και λίγο περισσότερο, με την δική σας καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Έχουν πια φύγει τα μαύρα σύννεφα από την σχέση σας. Αυτό, είναι και κάτι που από την δική σας την μεριά, δεν θα πρέπει να το ξανα – επιτρέψετε να σας συμβεί.

 

 

 

ΛΕΩΝ : Οι αυταρχικές τάσεις, του ανθρώπου σας, κάποιες φορές σας ξενίζουν και κάποιες άλλες σας πληγώνουν. Εσείς, ξέρετε πότε θα είναι η σωστή ώρα, για να του μιλήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Σίγουρα έχετε αγχωθεί πάρα πολύ με τα οικονομικά σας, αλλά από τον νέο μήνα, αυτό αλλάζει και μέσα από ευκαιρίες που σας έρχονται, σίγουρα θα έρθετε και πάλι στην ισορροπία σας.

ΖΥΓΟΣ : Ενισχυμένη η γοητεία σας, αυτό το διάστημα, κάτι που σας φέρνει στους δρόμους σας, νέες επαφές/γνωριμίες, που θα σας δελεάσουν με τις προτάσεις τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Κάποιες υποθέσεις σας, νομικές ή κληρονομικές θα λάβουν αίσιο τέλος, μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, και που θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε την ζωή σας, όπως θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Τα σημάδια αγωνίας είναι εμφανέστατα στο πρόσωπο σας. Δεν είστε και στα καλύτερα σας και αυτό έχει να κάνει για ακόμη μια φορά, με την προβληματική συμπεριφορά του αγαπημένου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Με τους πλανήτες να είναι υπέρ όλων των ζωδίων της Γης, εσείς μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε αρκετές ειδήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας ικανοποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η μοναχικές σας στιγμές, αλλάζουν…γεμίζουν με μια νέα αγάπη, που θα σας επισκεφτεί το 2o  10ήμερο του Αυγούστου, και σίγουρα θα σας  βελτιώσει την καθημερινότητα.

 

ΙΧΘΕΙΣ : Οι αποφάσεις σας είναι απλά αμετάκλητες. Θέλετε να κλείστε μόνιμα τις πόρτες στο άγονο σας παρελθόν,  που δεν σας προσέφερε τίποτα καλό τελικά.