Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Δευτέρα 12/08

Ερωτικές προβλέψεις:

 

Κριός Η Αυτοκράτορας

Οικογενειακές υποχρεώσεις που μέχρι τώρα σας κρατούσαν δέσμιους, υποχωρούν και σας αφήνουν ελεύθερους για να βρείτε μια νέα αγάπη, που μπορεί να σας φέρει και πάλι στην αισθηματική ισορροπία, που σας λείπει!

Ταύρος Η Αρχιέρεια

Είναι απόλυτα δοκιμασμένη η καρδιά σας, με όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας, και τώρα καλά κάνετε και είστε πολύ πιο προσεχτικοί. Οι νέοι εραστές, θα έρθουν από την επόμενη εβδομάδα, που γιορτάζει και η αγάπη!

 

Δίδυμοι Το Άρμα

Οι καταστάσεις σε ερωτικούς δεσμούς και συνεργασίες, έχουν τεντωθεί πολύ και μάλλον τώρα, εσείς που έχετε πάντα και την πιο ψύχραιμη στάση, θα πρέπει με βάση το δικό σας μόνο συμφέρον να κινηθείτε για να βρείτε λύσεις.

 

Καρκίνος Ο Τρελός

Δεν είναι και πολύ μακριά ακόμη ο καιρός, που θα καταφέρει αυτός που αγαπάτε, να λήξει τα προβλήματα του ( οικονομικά- χιλιομετρικές αποστάσεις – παράλληλες καταστάσεις ), και να δεσμευτεί μόνιμα μαζί σας!

Λέων Ο Κόσμος

Ο μόνιμος εκνευρισμός που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες, μέσα στον γάμο-σχέση σας, έρχεται από τα οικονομικά δεδομένα και τις τρίτες καταστάσεις που σας πιέζουν. Καλείστε να πάρετε και εσείς τις δικές σας αποφάσεις.

 

Παρθένος Η Δύναμη

Ένας άμεσος γάμος ή μια εγκυμοσύνη, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα φέρει λύσεις σε ζευγάρια που έχουν άλλα ζητήματα πρώτα να διεκπεραιώσουν. Σίγουρα θα πρέπει να τα σκεφτείτε όλα πιο σφαιρικά και ώριμα.

 

Ζυγός Η Αυτοκράτειρα

Σίγουρα είστε και δεν το κρύβετε, στα όρια σας και μάλλον τώρα πρέπει και να δείτε τι συμβαίνει στην σχέση σας, και αν υπάρχει θέληση και από την μεριά του συντρόφου σας, για να ξεπεραστεί η μεταξύ σας κρίση.

 

Σκορπιός Οι Εραστές

Εργάζεστε πολύ και αυτό σας κόβει χρόνο από την απαιτητική σας προσωπική ζωή! Τώρα που ο άνθρωπος σας, θα σας προτείνει για εσάς τους δύο και κάτι περισσότερο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να διαχειριστείτε τα πάντα.

 

Τοξότης Η Εγκράτεια

Οι πηγές των εσόδων σας, έχουν αυξηθεί και η διάθεση σας, έχει ανέβει στα ουράνια. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε αν θέλετε να γεμίσετε και την άδεια ερωτική σας ζωή, μέσα από έναν από όλους αυτούς τους εραστές, που εκδηλώνουν συχνά το ενδιαφέρον τους.

Αιγόκερως Ο Ήλιος

Οι προσωπικές φοβίες που έχουν μείνει προίκα από το παρελθόν, σίγουρα σας έχουν αναγκάσει να κλείνετε τα μάτια, σε νέους έρωτες και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτό είναι λάθος και πρέπει να αλλάξει.

 

Υδροχόος Ο Γητευτής

Μέσα στο επόμενο διάστημα που έρχεται θα καταφέρετε, να ειδωθείτε επιτέλους με το πρόσωπο που σας έχει μαγνητίσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Μετά από αυτήν την συνάντηση, θα έχετε και μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το μέλλον σας.

Ιχθείς Η Σελήνη

Φιλικά πρόσωπα, σας καλούν μαζί τους για διασκέδαση. Μην το αρνηθείτε καθώς εκεί πιθανόν και να βρίσκεται το πρόσωπο, που έχετε βάλει στον ερωτικό σας στόχο, μήνες τώρα. Ίσως και να σας αναμένει.