Ζώδια και Ωροσκόπιο – Δευτέρα 12/08

 Για όλα τα ζώδια:

Κριός 

Δεν μπορείτε να είστε μέσα σε σχέσεις, που σας ταλαιπωρούν…και αυτό είναι κάτι που ήδη το συντροφικό σας έτερο, το έχει καταλάβει. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα,  θα υπάρξουν καταλυτικές συζητήσεις για όλα τα θέματα.

Ταύρος 

Δεν θα χάσετε τελικά άλλο χρόνο μέσα στην σχέση που υποστηρίζεται τόσο καιρό, καθώς βλέπετε ότι η άλλη πλευρά, δεν κρατά μια υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά προς εσάς.

 

Δίδυμοι

Υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα άτομα μέσα στην ζωή σας, που έχουν δείξει καιρό τώρα, ότι έχουν και συναισθήματα. Κάποιος πιο ειδικά εντός της καινούργιας εβδομάδας, θα σας το πει κιόλας. 

 

Καρκίνος

Ίσως και να πρέπει αυτό το διάστημα, να μην κάνετε κάτι σημαντικό στην ερωτική σας ζωή, καθώς οι απαιτήσεις της εργασίας και της κοινωνικής σας καθημερινότητας θα είναι μεγάλες και σίγουρα θα προκύψουν και αρκετά ταξίδια.

 

Λέων

Η ζήλια και η ένταση η ερωτική που υπάρχει μέσα σας, προς το άτομο που αγαπάτε, κάποιες στιγμές σας κάνει και δεν σκέφτεστε λογικά. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το αφήσετε να φύγει από μέσα σας, καθώς μόνο σε λάθος μονοπάτια θα σας φέρει.

 

Παρθένος

Έχετε καταλάβει ότι ο άνθρωπος σας, δεν σας εμπλέκει ενεργά μέσα στην προσωπική – κοινωνική του ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος για δεσμεύσεις και ότι πρέπει να τον περιμένετε μέχρι να σας κάνει αυτός τις προτάσεις.

 

Ζυγός

Είστε μέσα σε πολλές και σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, ίσως και κάποιοι να αλλάξουν μέρος διαμονής. Σε ότι και να κάνετε το συντροφικό σας έτερο θα σας υποστηρίξει. Από το Φθινόπωρο και μετά να είστε έτοιμοι και για δεσμεύσεις – γάμο.

Σκορπιός

Οι απαντήσεις που ζητάτε από αυτόν που αγαπάτε, έρχονται επιτέλους! Η εβδομάδα μέχρι και το τέλος της, θα σας δώσει μια θετική επικοινωνία αλλά και πιθανή συνάντηση, που σίγουρα θα λυθούν όλες οι απορίες σας, αλλά και θα τεθούν τα καινούργια κοινά προγράμματα.

 

Τοξότης

Το άτομο που αγαπάτε, έχει πια κουραστεί ανάμεσα σε δύο παράλληλες καταστάσεις, και έχει διάθεση αληθινή μέσα στον καινούργιο μήνα, να κάνει τις προτάσεις του και τις υποσχέσεις του πραγματικότητα. Σε αυτό θα βοηθήσει σίγουρα και η οικονομική του άνοδος.

 

Αιγόκερως

Υπάρχει καιρό τώρα μια ερωτική διάθεση, από ένα φιλικό σας πρόσωπο, που όμως δεν το βλέπετε και τόσο συχνά. Μέσα στο 3ο 10ήμερο του μήνα, θα έρθει πιο κοντά σας επικοινωνιακά και θα σας εκφράσει τις διαθέσεις του που μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας κάνουν ζευγάρι.

Υδροχόος 

Θα πρέπει αυτές τις ημέρες να δραστηριοποιηθείτε και στα ερωτικά και στα εργασιακά σας. Το άτομο που αγαπάτε, θα σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα σας.

 

Ιχθείς Ο πλανήτης Δίας

Μπορεί οι εξελίξεις να είναι αργές με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά σίγουρα από το τέλος του μήνα και μετά όλα θα είναι πιο εύκολα. Επίσης κάποια καλή είδηση από την εργασία σας, θα σας ανακουφίσει τα μέγιστα.