12-18 Αυγούστου Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Για όλα τα ζώδια:

Κριός

Αν πραγματικά θέλετε να τα καταφέρετε στον ερωτικό τομέα, τώρα είναι και το πιο καλό αστρολογικό διάστημα,  για να δράσετε. Το άτομο που έχει φύγει καιρό τώρα, από την καθημερινότητα σας επιστρέφει, με προτάσεις και πράξεις που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Ότι και να έχει συμβεί με τον αγαπημένο σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και τόσο πολύ. Υπάρχουν ενεργά συναισθήματα, που θα έρθουν στην επιφάνεια και σίγουρα θα σας ενώσουν. Επίσης, οργανώστε τις διακοπές σας το συντομότερον δυνατόν

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Δίδυμοι

Με την υπομονή εσείς έχει γίνει φίλοι. Είναι και ότι πραγματικά καλύτερο μπορείτε, να προσφέρετε στον εαυτό σας, προκειμένου να λύσετε πρώτα κάποια πρακτικά σας προβλήματα και σε δεύτερο τόνο, να δείτε τι άλλο κυκλοφορεί…γύρω σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Καρκίνος                 

Μόνοι είναι οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας και αυτό μέσα στο Καλοκαίρι, μάλλον σας ωφέλησε. Τώρα που θα δείτε και την οικονομική σας ζωή, να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, πιθανόν και να σας έρθει η όρεξη για μια νέα αισθηματική σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Λέων

Οι εντάσεις και οι όποιοι καυγάδες που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, έχουν να κάνουν με τους τρίτους, που έχετε εσείς επιτρέψει να ανακατεύονται ανάμεσα σας. Μπορεί να σώσετε τις καταστάσεις αρκεί και εσείς  να το θέλετε!

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Συμπεριφερθείτε στον άνθρωπο σας, όπως και εσείς γενικότερα επιθυμείτε να σας συμπεριφέρονται. Δεν έχει σημασία, αν τώρα έχετε χαθεί ή παρεξηγηθεί. Από την νέα εβδομάδα και μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα έχετε νέα του και την παρουσία του.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

Ζυγός

Δεν σας είναι και τόσο πια εύκολο, να συγχωρέσετε το παρελθόν και να δώσετε νέες ερωτικές ευκαιρίες. Όπως και να έχουν τα πράματα δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Άλλωστε τώρα, υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στην εργασία και στην οικογένεια σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Σκορπιός

Το ότι βρίσκεστε τόσο καιρό με έναν άνθρωπο, αλλά για διάφορους λόγους ακόμη δεν σας έχει ανάψει το φως, για να πάτε πιο κάτω…μάλλον σε υποψίες σας βάζει. Μια πιο ειλικρινή συζήτηση, θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Τοξότης

Δεν πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο, σε αυτόν που σας έχει πληγώσει. Ξέρετε ότι και πάλι τα ίδια θα γίνουν αν το επιτρέψετε. Μέχρι την αρχή του Φθινοπώρου, σκεφτείτε και δώστε τις τελικές σας απαντήσεις σε όλους!

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, και αυτό σας κάνει να θέλετε να κάνετε και εσείς σε διάφορους τομείς της ζωής σας, μεγάλες τροποποιήσεις. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά, είναι και η αισθηματική σας σχέση, που χρειάζεται ανανέωση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Αφήστε τις παλιές και άσχημες αναμνήσεις, να φύγουν από την καρδιά σας. Τώρα που είστε και περικυκλωμένοι από νέο κόσμο, ίσως και να έχετε την ευκαιρία, για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση που θα έχει τις προδιαγραφές που ονειρεύεστε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ιχθείς

Οι σχέσεις σας έχουν πρόβλημα και το ξέρετε. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε κάνει πολλά λάθη και κακές επιλογές συντρόφων. Πιθανόν και να χρειάζεται να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++