Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τρίτη 13/08

Ζωδιακές προβλέψεις:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Μην μπείτε καν στην διαδικασία να δώσετε απαντήσεις και αναλυτική αναφορά, για το τι έχετε κάνει στο αισθηματικό σας παρελθόν, και ειδικά σε άτομα, που είναι μόνο επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Το ξέρετε και εσείς ότι τελικά χάνετε τον χρόνο σας, με το να συνεχίζετε να προσπαθείτε, για να φέρετε πίσω κάποιον που μάλλον δεν είναι αντάξιος σας. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, θα σας εκπλήξει με νέο κόσμο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Από έναν στενό συνεργάτη ή φίλο ετών, θα δείτε μια πιο ζεστή επικοινωνία, μέσα στο επόμενο διάστημα. Κρατήστε το ύφος σας, και μέχρι να ξεδιαλυθεί το μυστήριο αυτό!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Ότι και να ακούσετε αυτές τις ημέρες, μην το πάρετε και στα πολύ σοβαρά. Με τα άστρα να μπερδεύουν όλα τα ζώδια και τις σκέψεις τους, ίσως και να σας γίνει μια ερωτική εξομολόγηση, που μάλλον δεν σας ενδιαφέρει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Είσαστε μέσα σε αγωνίες και ένταση, προσπαθώντας από κάποιες λίγες πληροφορίες που έχετε, να μάθετε για το ερωτικό παρόν του πρώην συντρόφους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Τα ερωτικά λάθη που έχετε κάνει, σίγουρα τα έχετε καταλάβει και δεν πρόκειται να τα επαναλάβετε. Οι διπλές καταστάσεις,  μόνο σε αδιέξοδο και άσχημες καταστάσεις καταλήγουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Η μοναξιά πιθανόν και να έχει αρχίσει και να σας αρέσει. Αυτό είναι κάτι που το έχετε φυσικά φιλοσοφήσει πολύ. Ωστόσο, μέσα στον μήνα αυτόν, δεν αποκλείονται και κάποια νέα φλερτ.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Η ερωτική σας τάση να μπλέκετε με άτομα και περίεργες καταστάσεις, τελικά δεν σας εγκαταλείπει ποτέ. Ξέρετε ότι αυτό που έχετε ξεκινήσει είναι αδιέξοδο, αλλά θέλετε να το ζήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Η μέρα θα σας φέρει καλά νέα για την εργασία και τα οικονομικά σας, που σίγουρα θα σας ηρεμήσουν. Εσείς φροντίστε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του Σεπτεμβρίου.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Το μια κρύο και μια ζέστη δεν είναι για εσάς. Αν υπάρχει κάποιος που σας αλλάζει την καθημερινότητα προς το χειρότερο, καλύτερα να μείνετε μόνοι σας τελείως.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε μια επικοινωνιακή ισορροπία, με τον άνθρωπο που έχετε τώρα γνωρίσει, πιθανόν και αυτό να είναι ένα δείγμα πως δεν έχετε κάτι κοινό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Η φωτεινή σας προσωπικότητα, έχει τραβήξει την ερωτική προσοχή, ενός ατόμου που θέλει να σας γνωρίσει,  σε έναν πιο εσώτερο βαθμό. Δείτε και κρίνετε!