22 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο – Αλλαγές σε όλους τους τομείς

22 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο – Αλλαγές σε όλους τους τομείς

 

Από τις 22/08 μέχρι και τις 22/09, ο Ήλιος θα περάσει στο θηλυκό ζώδιο της  Παρθένου. Ένα καλό χρονικό διάστημα, που θα φέρει ανατροπές ξαφνικές αλλά  και μόνιμες σε υποθέσεις σχέσεων και συνεργασιών. Μερικοί ίσως και να κάνουν πιο βαθιές σκέψεις για μόνιμη αλλαγή, σε εργασία και περιοχή διαμονής. Οι νέες γνωριμίες αλλά και τα ταξίδια είναι στο μενού!                 

ΚΡΙΟΣ  21/03 –  20/04

Επικοινωνίες με καινούργια άτομα

Έχετε θορυβοποιηθεί από κάποιες ανακοινώσεις που σας έχει κάνει το ταίρι σας, τις τελευταίες ημέρες, για κάποιες μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που έρχονται στην εργασία του.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 –  20/05

Εργασιακές ανατροπές

Σίγουρα είστε από τα πιο έξυπνα και ικανά ζώδια, αλλά σε θέματα αγάπης και σχέσεων – συναισθημάτων, κάπου έχετε χάσει και για ακόμη μια φορά την ισορροπία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 –  21/06

Ταξίδια – Επιμόρφωση

Κάποιος πρώην εραστή σας, έχει αποφασίσει να σας πλησιάσει, και να σας κάνει μια σοβαρή και ολοκληρωμένη πρόταση για επανασύνδεση. Προσοχή στις δικές σας αντιδράσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 -22/07

Ερωτικές προσεγγίσεις

Η καρδιά σας, ακόμη υποφέρει από τον πρόσφατο χωρισμό, με το άτομο που ακόμη αγαπάτε. Αφήστε τον χρόνο να περάσει, να καταλαγιάσουν οι καταστάσεις, και μετά ξανα-συζητάτε.

 

ΛΕΩΝ 23/07  –  22/08

Διακοπές – Αναψυχή

Υπάρχουν πολλές και καθοριστικές αλλαγές, στον επαγγελματικό σας τομέα, που ίσως και να σας βάλουν για ένα διάστημα, σε διαδικασίες μετακινήσεων – ταξιδιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Προτάσεις δέσμευσης

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να αλλάξετε κάποιες σταθερές στην ζωή σας, και ειδικά μέσα στον τρέχοντα μήνα, που θα έχετε και μεγαλύτερη άνεση – ευχέρεια στα οικονομικά σας.

 

ΖΥΓΟΣ  23/09 -22/10

Επισκέψεις γνωστών

Το μυαλό σας, έχει πιάσει ζενίθ και η καρδιά σας ναδίρ. Αυτά αν μείνουν σε αυτήν την πολωτική κατάσταση για λίγο ακόμη, σίγουρα θα δείτε τα οικονομικά σας, να αποκτούν μεγάλη δυναμική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 –  22/11

Επανασυνδέσεις

Εκπλήξεις και χρήμα, σας περιμένει μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, για να αλλάξετε την καθημερινότητα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Επαγγελματικές επενδύσεις

Νέες ευκαιρίες για συνάντηση και επικοινωνία θα έρθουν από τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε. Ίσως και να στρωθούν οι δρόμοι για μια μόνιμη πλέον επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Οικογενειακές υποθέσεις

Είσαστε απόμακροι, από την σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που το έχει καταλάβει εδώ και καιρό ο άνθρωπος σας. Όποιο τελικά και να είναι το πρόβλημα σας, καλύτερα να το συζητήσετε μαζί του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Προτάσεις συνεργασίας

Μην πάρετε και πάλι λάθος αποφάσεις, λόγων ανασφαλειών και μοναξιάς. Αν τελικά ο σύντροφος σας, δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει κάτι περισσότερο για τον δεσμό σας, δεν υπάρχει λόγος να επιμένετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Νέα δεδομένα

Δεν είστε και στα πολύ καλύτερα σας, και αυτό για χιλιοστή φορά, έχει να κάνει με τις προβληματικές δράσεις – συμπεριφορές του ταιριού σας, που μάλλον δε μπορεί να προσαρμοστεί σε σοβαρές δεσμεύσεις.