Ζώδια και Ωροσκόπιο – Κυριακή 18/08

Για όλους:ΚΡΙΟΣ :

Πολλά τα νεύρα και οι εντάσεις, που έχουν έρθει μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και έχουν την μόνιμη τους αφετηρία, στον κύκλο των ανθρώπων του συντρόφου σας, που για τους δικούς του λόγους επιτρέπει την ανάμιξη τους. Εσείς έχετε μάθει αλλιώς και έχει έρθει και η ώρα, για να πείτε αυτά που θέλετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Μελετάτε πολύ το άτομο που έχετε ερωτευτεί, αλλά ακόμη δεν του το έχετε αποκαλύψει. Θέλετε πρώτα και σε όλα να είστε σίγουροι, και να μην εισπράξετε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος του μήνα αυτού, θα είναι και η πιο καλή αστρολογική εποχή, για να κάνετε την πρώτη επικοινωνιακή σας κίνηση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Δεν μπορείτε να καταναλώσετε άλλο από τον χρόνο σας, σε άτομα και τις ζωές τους, που πραγματικά δεν μπορούν να σας δώσουν ούτε το ελάχιστο, από αυτά που θέλετε εσείς. Οι μέρες με την αλλαγή του ζωδιακού μήνα -22/08, θα σας δώσει και περισσότερα κίνητρα μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μην δείχνετε και μην λέτε πάνω από όλα, στο άτομο που έχετε προσφάτως ερωτευτεί, την μέγιστη αγωνία που σας έχει δημιουργηθεί από την μοναξιά και τις παλιές σας κακές αισθηματικές ιστορίες. Καλύτερα, να διατηρήσετε του τόνους χαμηλούς και να περιμένετε από τους άλλους, τις όποιες τους πρωτοβουλίες.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  Τα σημαντικά γεγονότα που έχουν λάβει χώρα αυτόν τον τελευταίο καιρό, μέσα στην εργασία και την ευρύτερη σας οικογένεια, σας έχουν κάνει να σκέφτεστε διπλά και τριπλά, πριν να κάνετε κάποιο νέο επόμενο βήμα. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που αυτήν την εποχή σας κρατάει μακριά από ερωτικές σχέσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Έχετε ευτυχώς και πια συμφωνήσει στα πάντα με τον άνθρωπο σας, για αυτά που θα γίνουν τους επόμενους μήνες. Το μόνο που απομένει και από τις δύο πλευρές, είναι να ισορροπήσετε το παρελθόν, τα οικονομικά και να κλείσετε τις ευκαιρίες σε αυτούς κατά καιρούς, σας τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Έχουν γίνει αρκετές πια αλλαγές προς το πολύ καλύτερο, μέσα στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας, και τώρα σίγουρα η κοινή σας πορεία – όνειρα, θα είναι πιο ομαλή. Στα καλά των ημερών, είναι και κάποια έκτακτη οικονομική βοήθεια που θα σας έρθει χωρίς να το περιμένετε καν, από συγγενικό σας πρόσωπο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Οι σκληρές σας προσπάθειες έχουν τραβήξει επιτέλους την προσοχή του πρώην σας, που τόσο καιρό απλά παρακολουθεί, όλα αυτά που κάνετε, αλλά χωρίς να αναμιγνύεται. Με τόσα καλά που έχουν στρωθεί πια στους δρόμους σας, μια απλή πρόταση από την μεριά σας, θα γινόταν η μεγάλη σπίθα για την επανένωση της.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Δεν είστε ακόμη σε καλή ψυχολογική φάση, για να κάνετε έναν καινούργιο ερωτικό δεσμό. Εμμέσως πλειν σαφώς, την όλη σας κατάσταση την έχετε εξηγήσει, σε κάποιον που τόσο καιρό σας πολιορκεί και θέλει να γίνει το ταίρι σας. Το καλό είναι ότι σας αγαπάει τόσο, που μπορεί και να σας περιμένει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Δεν ξέρετε που πάει αυτή η ερωτική σας σχέση, ούτε καν τι έχει μέσα στο μυαλό του ο άνθρωπος σας, και τι θέλει να κάνει στο άμεσο μέλλον. Το μόνο που έχετε σίγουρα αντιληφθεί, ότι ακόμη έχει επικοινωνιακές επαφές, με κάποιο πρώην άτομο. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, τουλάχιστον πείτε όλα αυτά που σας ενοχλούν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Εάν δεν θέλετε να γίνει μια αισθηματική επανασύνδεση με αυτόν που σας πολιορκεί, θα ήταν καλό να του το εξηγήσετε. Το να κρατάτε φιλικές και επικοινωνιακές σχέσεις, σαν φιλαράκια, μόνο σε αδιέξοδο θα σας φέρει. Εσείς που έχετε χαθεί από τους φίλους σας, να περιμένετε και μερικά παράπονα τους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Έχετε κάνει πολλά μεγάλα και σημαντικά ανοίγματα στην επιχειρηματική – οικονομική σας ζωή, και ούτε καν νιώθετε την ερωτική μοναξιά. Μέσα σε αυτό το λήγον Καλοκαίρι, θα χρειαστεί να κάνετε και νέα ταξίδια, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και σίγουρα να αλλάξετε όλη σας την καθημερινότητα.

Εύνοια Ζωδίου: ++