19-25/08 Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Για όλους:

Κριός

Μπορείτε να πείτε ότι έχουν ανοίξει γύρω σας πολλές και σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες, πρώτον για να φτιάξει λίγο η διάθεση σας αλλά και σε δεύτερο βαθμό, για να βρείτε μια νέα συντροφιά.

Ταύρος

Σαφώς και με τον Κυβερνήτη σας, σε αυτήν την καλή αστρολογική θέση, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε και τον τρόπο, που ο πρώην σας μπορεί σχετικά εύκολα να ξανα-μπει στην ζωή σας και αυτήν την φορά να μείνει μόνιμα.

 

Δίδυμοι

Αν θέλετε να φύγετε από σχέσεις και ερωτικές υποθέσεις, που σας ενοχλούν καλύτερα να το κάνετε τώρα, καθώς η εύνοια του σύμπαντος είναι επάνω σας και σας προσφέρει ότι σας χρειάζεται και σας λείπει.

 

Καρκίνος                 

Δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στην ψυχή και το μυαλό του συντρόφου σας, και βλέπετε τέτοιες προβληματικές συμπεριφορές. Πιθανόν και να χρειάζεται να του μιλήσετε και να βρείτε μαζί τις λύσεις.

Λέων

Τώρα που η Αφροδίτη φύγει από πάνω σας, σίγουρα θα έχετε και τις εκπλήξεις που αναμένετε. Η ερωτική σας ζωή, μόνο προς το καλύτερο θα πάει και θα υπάρξουν και ευκαιρίες και για γάμο…για όποιον το θελήσει.

 

Παρθένος

Μπορεί να έχετε μπερδευτεί με αυτά που σας λέει το συντροφικό έτερο.  Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, που θα έχετε και περισσότερες προσωπικές επαφές το μόνο καλό είναι, ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις σας.

 

Ζυγός

Είστε και εσείς από τους τυχερούς, που θα καταφέρουν πριν να λήξει το Καλοκαίρι, να δώσετε τις ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, για να κινηθεί όπως ακριβώς εσείς το είχατε ονειρευτεί. Τώρα μάλλον σε όλα αυτά θα συμφωνήσει και το ταίρι σας.

 

Σκορπιός

Υπάρχουν κάποια τρίτα θέματα και άτομα, ίσως και από το παρελθόν του συντρόφου σας, που σας κάνουν και αισθάνεστε ότι αυτή η ερωτική σχέση, δεν μπορεί να πιάσει την κορυφή της. Μόνο μέσα από καταλυτικές συζητήσεις μπορείτε να βρείτε άκρη.

 

Τοξότης

Δεν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται την άμεση φροντίδα σας, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε. Εσείς που είστε ελεύθεροι αισθηματικά, πιθανόν και στην αλλαγή του μήνα, να βρείτε μια νέα αγάπη.

Αιγόκερως

Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Αυγούστου, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά, την επανένωση που τόσες εβδομάδες σας ζητάει το συντροφικό σας έτερο…που το έχετε βάλει στην απομόνωση.

 

Υδροχόος

Επισκέψεις θα έχετε από τα παλιά και  μάλλον τώρα αυτό που χρειάζεται από την δική σας μεριά, είναι να σκεφτείτε αν τελικά θέλετε ακόμη, να δώσετε ευκαιρίες για να είστε μαζί…υπό νέους όμως όρους.

 

Ιχθείς

Θετικές μόνο θα είναι οι εξελίξεις που τρέχουν μέσα στην σχέση – γάμο σας. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να μιλήσετε απόλυτα ειλικρινά για να κλείσετε όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σας καθυστερούν.