Η τράπουλα της Αγάπης – Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΚΕΡΜΑ

Δεν θέλετε πια να χαϊδεύετε τα αυτιά του αγαπημένου σας. Υπάρχουν καίρια προβλήματα που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας και το μόνο καλό είναι, ότι τώρα που θα έχετε και για το μεταξύ σας περισσότερο χρόνο, θα μπορέσετε να μιλήσετε και να ξεφύγετε από τους φαύλους κύκλους του παρελθόντος.

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου :  1ο

Ταύρος Η ΛΙΜΝΗ

Είναι η πολλοστή φορά, που τρέχετε πίσω από κάποιον, ή του ανοίγετε την πόρτα της καρδιάς σας. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Αυγούστου, θα έχετε πάντως μια επικοινωνία ή και συνάντηση, που όμως θα είναι και η καθοριστική για την πορεία σας.

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου :  2ο

 

Δίδυμοι Η ΠΟΡΤΑ

Μια εποχή, που έχετε φορτωθεί με πολλά εργασιακά και οικογενειακά θέματα, που σας κάνουν να μην έχετε καθόλου πια χρόνο, για την ερωτική σας ζωή. Πιθανόν πάντως τις ερχόμενες ημέρες να έχετε μια προσέγγιση από το πρόσφατο παρελθόν σας.

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 3ο

 

Καρκίνος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Πολλές και ιδιαίτερες θα είναι οι  ερωτήσεις που θέλει να σας κάνει το συντροφικό σας έτερο, γύρω από όλα αυτά που του έχετε κατά καιρούς υποσχεθεί, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη. Τους λόγους τους ξέρετε μόνο εσείς, άρα δράστε και απαντήστε ανάλογα.

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 1ο

 

Λέων ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό – γάμο σας, έχουν ξεπεραστεί πια. Ο καινούργιος μήνας, τώρα θα φέρει και καλύτερη οικονομική ροή, που σίγουρα θα σας βοηθήσει, στο να κάνετε πράματα, που σαν ζευγάρι θα σας ανανεώσουν!

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 3ο

 

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι ευκαιρίες που σας έχουν ζητήσει οι πρώην σας, έχουν όλες πέσει στο κενό. Τώρα αυτό που θέλετε, είναι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή.

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 2ο

 

Ζυγός ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν σας. Οι μέρες της Παρθένου θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα, που ίσως και τελικά να αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία. Άλλωστε τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, για όλο το Φθινόπωρο.

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 3ο

 

Σκορπιός ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Στα μάτια σας είναι ζωγραφισμένη η απογοήτευση και μάλλον χρειάζεται να δώσετε ένα τέλος, σε όλην αυτήν την κατάσταση που δεν σας αφήνει να πάτε πιο κάτω.  Από τις αρχές του Φθινοπώρου σίγουρα θα έχετε καινούργια άτομα, να σας χαμογελούν!

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 1ο

Τοξότης ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται και μάλλον, εσείς έχετε πια καταλάβει ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο θέλει κάτι περισσότερο ερωτικό από εσάς. Μην κάνετε ακόμη κάποια βιαστική κίνηση, απλά αφήστε την άλλη πλευρά, να σας εκδηλώσει αυτά που θέλει…όπως θέλει!

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 3ο

 

Αιγόκερως Η ΚΑΡΔΙΑ

Μπορεί να έχετε το μυαλό σας ήσυχο πια. Το άτομο που είναι κοντά σας σαν σύντροφος, έχει πάρει πια καταλυτικές αποφάσεις έτσι ώστε να λήξει όλες τις εκκρεμότητες του, με το παρεθλόν…και να στρώσει τους δρόμους για να είστε μαζί και καλά!

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 1ο

 

Υδροχόος Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Μην κάνετε τον κόπο, να ψάχνετε άτομα από το παρελθόν σας ή κάποιους που δεν ασχολούνται μαζί σας ενεργά. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι συμμαχικά προς όλα τα αέρινα ζώδια, μπορείτε να κοιτάξετε τι άλλο καλό – ποιοτικό υπάρχει γύρω σας.

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 2ο

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ

Κάποια ξαφνικά και αρκετά χρήματα που θα έρθουν στον δρόμο σας, θα σας ξεμπλοκάρουν όλους τους τομείς της ζωής σας. Τώρα είναι και το σωστό χρονικό σημείο, που μπορείτε να μιλήσετε και πιο ανοιχτά στον αγαπημένο σας σύντροφο.

Τυχερό δεκαήμερο ζωδίου : 3ο