Ο Ήλιος στην Παρθένο και οι σχέσεις στο μικροσκόπιο του σύμπαντος!

Από τις 22/08 μέχρι και τις 22/09, ο Ήλιος θα περάσει στο θηλυκό ζώδιο της  Παρθένου. Ένα καλό χρονικό διάστημα, που θα φέρει ανατροπές ξαφνικές αλλά  και μόνιμες σε υποθέσεις σχέσεων και συνεργασιών. Μερικοί ίσως και να κάνουν πιο βαθιές σκέψεις για μόνιμη αλλαγή, σε εργασία και περιοχή διαμονής. Οι νέες γνωριμίες αλλά και τα ταξίδια είναι στο μενού!         

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Δηλώνετε έτοιμοι, για να κάνετε μια παραπάνω επικοινωνιακή κίνηση, με τον άνθρωπο που σας έχει τραβήξει την προσοχή.  Πιθανόν και να χρειαστεί τώρα να δείξετε το διπλωματικό σας ταλέντο, καθώς υπάρχουν πράματα που δεν τα γνωρίζετε.

Ταύρος

Κάποια υπόθεση που αφορά την οικογένεια σας, τώρα θα λυθεί και πιθανόν στα χέρια σας να πέσουν χρήματα που θα σας διευκολύνουν. Από τα πολλά που τρέχουν τώρα μέσα στην ερωτική σας ζωή, εσείς θα πρέπει άμεσα να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας.

 

Δίδυμοι

Μια υπόθεση, που επί καιρό τώρα σας απασχολεί, θα λάβει τέλος, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας διευκολύνει και σε όλα τα υπόλοιπα που έχετε κατά νου να κάνετε. Μερικοί, ίσως και να χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής.

 

Καρκίνος                 

Όσο και να πιέζεστε, για να βρείτε λύσεις μέσα στην σχέση σας, δεν θα τις βρείτε αν πρώτα ο σύντροφος σας, δεν πάρει από την δική του μεριά αποφάσεις για να κλείσει μόνιμα τις πόρτες στο παρελθόν. Τώρα απλά θα πρέπει να δώσετε χρόνο σε όλους.

Λέων

Η υπομονή σας, έχει πάει περίπατο. Τώρα που είστε και σε μια πιο δυναμική φάση ζωής, είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να βρείτε τον τρόπο που θα μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που άμεσα πρέπει να διορθώσει.

 

Παρθένος

Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στον σύντροφο σας και σε όλα αυτά που σας ενώνουν. Πιθανόν και μερικές μέρες με διακοπές να σας ανανεώσουν. Ούτως η άλλως εσείς από Σεπτέμβριο, και πάλι θα πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά.

 

Ζυγός

Ο κόσμος που σας κυκλώνει, έχει μέσα και κάποιους που έχουν με έναν έμμεσο τρόπο, δείξει ότι σας θέλουν κοντά τους, σε έναν πιο αισθηματικό βαθμό. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, μάλλον έχει έρθει η ώρα για να βρουν το νέο ταίρι τους.

 

Σκορπιός

Δεν θα δώσετε και πολύ σημασία σε άτομα που έχουν έρθει και στο παρελθόν σας, αλλά δεν σας ενθουσίασαν. Τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα έχετε και τόσα άλλα να κάνετε που δεν σας νοιάζει να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά.

 

Τοξότης

Υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος που τρέχει μέσα στους φιλικούς σας κύκλους, σας θέλει αισθηματικά. Τώρα είναι και στην δική σας ευχέρεια, για το πώς θα κινηθείτε απέναντι του. Διασφαλίστε ότι δεν υπάρχει και κάποιο τρίτο άτομο μεταξύ σας.

 

Αιγόκερως

Η καρδιά σας, είναι ακόμη κλειδωμένη σε καταστάσεις του παρελθόντος. Τώρα που έχετε όμως και κάποιες τρίτες προκλήσεις γύρω σας, το καλύτερο θα ήταν να δείξετε και τον διπλωμάτη εαυτό σας.

Υδροχόος

Είστε πιο ήρεμοι, και μάλλον τώρα το μόνο που χρειάζεστε, είναι λίγος χρόνος μόνοι σας για να βρείτε την ισορροπία σας. Από τον Σεπτέμβριο, θα έχετε και αρκετό χρήμα για να λύσετε και κάποιες πρακτικές καταστάσεις.

 

Ιχθείς

Δεν είστε πρόθυμοι, να δώσετε και πάλι δεύτερες ευκαιρίες, σε κάποιον που στο παρελθόν σας, έχει πληγώσει. Τώρα υπάρχουν και ένα σωρό τρίτα θέματα που πρέπει να διαχειριστείτε με ωριμότητα και σοφία.