Ερωτικές Προβλέψεις – Νέα εβδομάδα 19-25/08

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός

Οι υπολογισμοί που κάνετε είναι σωστοί. Το άτομο που σας μιλάει με έναν ιδιαίτερο τρόπο,  αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σίγουρα έχει ερωτική διάθεση προς εσάς. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι θα γίνει από εδώ και μετά.

Ευνοϊκή Ημέρα : 20/08

Ταύρος

Βοήθειες και από πολλές μεριές, ηθικές και πρακτικές θα λάβετε μέσα σε αυτήν την καινούργια εβδομάδα. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την ψυχολογία αλλά και την τσέπη σας. Εσείς διαχειριστείτε τα πάντα με ωριμότητα και σε χαμηλούς τόνους.

Ευνοϊκή Ημέρα : 19/08

 

Δίδυμοι

Με  την υπομονή γενικότερα, δεν τα έχετε και τόσο καλά. Σίγουρα το συντροφικό σας έτερο, δεν σας βοηθάει και τόσο, αλλά από το τέλος του μήνα και μετά, όλα θα είναι και πάλι υπό τον πλήρη έλεγχο σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : 24/08

Καρκίνος                 

Έχετε δαπανήσει πολύ χρόνο και ενέργεια, για να είστε μαζί με το συγκεκριμένο άτομο…έστω και κάτω από τον τίτλο της ερωτοφιλίας.  Από τα τέλη του Αυγούστου και μετά, σίγουρα κάποιες παραπάνω κινήσεις, θα σας αποκαλύψουν μυστικά και όχι μόνο.

Ευνοϊκή Ημέρα : 22/08

 

Λέων

Θέλετε να συνδυάσετε την ερωτική σας ζωή, μαζί με τα επαγγελματικά….και μάλλον αυτό σας δυσκολεύει. Ιδανικά δώστε χρόνο στον εαυτό σας…αλλά και στην άλλη πλευρά, για να βρεθούν οι σωστές οδοί για να συμβούν όλα αυτά που επιθυμείτε.

Ευνοϊκή Ημέρα : 23/08

 

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να δυσκολεύετε κάποιον, που έχει δείξει τις ερωτικές του προθέσεις…μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείτε σαν άτομα. Όλο αυτό είναι λάθος φιλοσοφία. Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έχετε και κάποιες περισσότερες σχετικές προσεγγίσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : 25/08

 

Ζυγός

Για τον άνθρωπο που έχετε στην ζωή σας, είστε πολύ περισσότερο από ένας σύντροφος…και το ξέρετε! Αυτό που ούτε καν φαντάζεστε, είναι ότι υπάρχουν στο μυαλό του, διάφορα πλάνα για να περάσετε σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις μέσα στο Φθινόπωρο.

Ευνοϊκή Ημέρα : 19/08

 

Σκορπιός

Μπορείτε να μείνετε, για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, και να σκεφτείτε πιο σοβαρά, τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Πάντως το μόνο καλό είναι, ότι από Σεπτέμβριο, θα έχετε νέες ερωτικές προσεγγίσεις που δεν σας αφήσουν και τελείως αδιάφορους!

Ευνοϊκή Ημέρα : 17/08

Τοξότης

Μην καταναλώνεστε και μην ξοδεύεστε σε καταστάσεις, που βλέπετε ότι είναι αδιέξοδες. Πιθανόν και να μην μπορείτε να τις ανατρέψετε. Από το τέλος του Καλοκαιριού και μετά, ιδανικά σκεφτείτε και απομακρυνθείτε από άτομα, που σας προκαλούν ανισορροπίες.

Ευνοϊκή Ημέρα : 22/08

 

Αιγόκερως

Όλα αυτά που έχετε συζητήσει, με τον αγαπημένο σας αυτό το Καλοκαίρι, σίγουρα θα γίνουν πράξη. Το μόνο που πρέπει από την δική σας την μεριά, να διορθώσετε περισσότερο τα οικονομικά σας. Προσοχή στις περιττές σπατάλες.

Ευνοϊκή Ημέρα : 21/08

 

Υδροχόος

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να απολαύσετε κάποιες σύντομες διακοπές, είτε είστε μόνοι σας είτε με τον άνθρωπο σας. Από τους λίγους που θα ψάξουν τώρα για εργασία, σίγουρα θα την βρουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : 19/08

 

Ιχθείς

Θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας, και να μιλήσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά άμεσα. Οι μέρες σας πιέζουν για να πάρετε αποφάσεις,  μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Μην συμβουλευτείτε κανέναν όμως επί αυτού.

Ευνοϊκή Ημέρα : 24/08