Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Προβλέψεις Δευτέρα 19/08

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Έχετε μπροστά σας, και ειδικά από την ερχόμενη εβδομάδα μικρο-μετακινήσεις και δρομολόγια που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή τον σύντροφο σας. Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες απρόσμενες συναντήσεις με παλιούς φίλους!

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Από σήμερα και μέχρι την αρχή του Φθινοπώρου, θα έχετε εκπλήξεις σε κάθε τομέα της καθημερινότητας σας. Τώρα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι χρειάζεται μέσα στην σχέση και την δουλειά σας, να βελτιώσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είναι πραγματικά ζήτημα, μερικών ημερών, για να συναντήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πολλά έχουν αλλάξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και πλέον εσείς οι δύο μπορείτε να καθορίσετε το μέλλον σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Όλες αυτές οι τροποποιήσεις, που έχετε κατά καιρούς προτείνει στον σύντροφο σας, από το τέλος του Αυγούστου, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Πιθανό και κάποιες επανασυνδέσεις, να κάνουν την εμφάνιση τους.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Το ταίρι σας, θα αρχίσει σιγά – σιγά, να σας κάνει έμμεσες αναφορές για το μέλλον σας, ίσως και κάτω από μια επίσημη δέσμευση. Ακόμη όμως τα οικονομικά σας, όλο αυτό δεν μπορούν να το υποστηρίξουν, άρα πάρτε τον χρόνο σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αν δεν είστε πια και τόσο σίγουροι για αυτά που θέλετε, να πετύχετε μέσα στον δεσμό σας, καλύτερα να μην τα αναφέρετε! Από τον νέο μήνα που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό σας, μιλήστε με επιχειρήματα.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Τηλέφωνα και μηνύματα θα δεχτείτε από τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι θέλει να αλλάξει όλο αυτό που ζείτε και σίγουρα μέσα από προτάσεις, που θα κλείσουν το στόμα σε πολύ κόσμο, που ήδη σας σχολιάζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν εσείς πρώτα δεν κάνετε κάτι που να σας γεμίζει. Η σχέση σας, σίγουρα έχει πολλά προβλήματα και μάλλον τώρα έχει έρθει το σωστό σημείο, για να μιλήσετε ανοιχτά στον άνθρωπο σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν έχετε καμία σχέση, με αυτά που τρέχουν μέσα στην ζωή του συντρόφου σας και μάλλον θα πρέπει και να κρατηθείτε μακριά, από όλους αυτούς, που σας ενοχλούν με τα λόγια και τις ακατανόητες πράξεις τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Εκδρομές και ταξίδια, περιμένουν μια μερίδα του ζωδίου σας, που χρειάζεται μια ανανέωση. Πιο τυχεροί όλων αυτοί που είναι μόνοι τους, και τώρα ζητούν να βρουν μια καινούργια αγάπη, που θα τους αλλάξει την ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Κρατηθείτε μακριά, από καταστάσεις που σας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Τώρα όλα αυτά που σας ενοχλούν θα παραμεριστούν. Καλείστε να βάλετε και σε μια σειρά την ερωτική σας ζωή, που έχει σίγουρα χάσει την ισορροπία της.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη άτομα, που να μπορούν να γοητεύσουν την καθημερινότητα σας. Τώρα καλείστε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τους φίλους και τους γνωστούς σας.