Τράπουλα της Κατίνας – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19-25/08

 Ερωτικές προβλέψεις:

 

Κριός : ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Διαλύετε ένα ιδιαίτερο χρονικό διάστημα, που έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Από τον καινούργιο μήνα που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα οι αποφάσεις θα παρθούν.

Ταύρος : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Έχει κάποια πολύ ευχάριστα νέα να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο, και πιθανόν αυτά να σας ανοίξουν και τις πόρτες για όλες τις επόμενες κινήσεις που θέλετε να κάνετε σαν ζευγάρι. Ακόμη πάντως μην κάνετε ανακοινώσεις.

Δίδυμοι : ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν θέματα μέσα στην οικογένεια σας, ίσως και κληρονομικά που πρέπει να λύσετε μέσα από την διπλωματική οδό…και χωρίς κανείς να παρεξηγηθεί. Τώρα εσείς θα πρέπει και να κοιτάξετε τα προσωπικά σας συμφέροντα.

Καρκίνος : Η ΚΑΡΔΙΑ

Δηλώνετε ότι η σχέση σας, έχει φτάσει σε ένα σημείο, που χρειάζεται από την δική σας την μεριά να δράσετε έτσι ώστε καταστάσεις – άτομα – γεγονότα που σας έχουν μπερδέψει, να απομακρυνθούν το ταχύτερο δυνατόν.

Λέων : Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Δεν θα σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε, για τον πρώην σας, που ήδη σας αναζητά, αλλά μόνο για εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες. Τώρα το μόνο που απομένει είναι δείτε τι και ποιος μπορεί να κατακτήσει, την καρδιά σας.

Παρθένος : ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Επισκέψεις και νέα, έχει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Τώρα εσείς που έχετε χωρίσει, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς όλα τείνουν να ξεκαθαρίσουν. Το πιο πιθανόν είναι ότι θα υπάρξουν ξαφνικές επανασυνδέσεις.

Ζυγός : Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε ανυπόμονοι. Τώρα αυτό που έχει γίνει με τον άνθρωπο σας και με το περιβάλλον του, σας έχει βάλει σε σκέψεις για την μελλοντική σας πορεία. Πάρτε τον χρόνο σας και από τον Σεπτέμβριο, δηλώστε τις προθέσεις σας.

Σκορπιός : Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Δεν σας νοιάζει και πολύ το γεγονός, ότι είστε μόνοι σας ερωτικά καιρό τώρα. Σαφώς και υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας κοιτούν, αλλά ακόμη ουδείς δεν σας έχει τραβήξει πραγματικά…την τόσο δύσκολη σας προσοχή.

 

Τοξότης : ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Πολλοί είναι οι λόγοι που έχουν μαζευτεί, μέσα στον δεσμό σας …για να χωρίσετε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις που θα προκύψουν με τον σύντροφο σας, θα καθορίσουν και τα όποια επόμενα σας βήματα.

Αιγόκερως : ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Είναι έξω από τις προσλαμβάνουσες και τα δεδομένα σας, αυτά που θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, αυτό που θα προκύψει τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα ένας νέος σύντροφος σας, θα σας αλλάξει την φιλοσοφία μια και για πάντα.

Υδροχόος : ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Υπάρχουν πολλά θέματα, που πρέπει σε πρώτο στάδιο να λύσετε με τον σύντροφο σας, πριν παρθούν οι πιο μεγάλες αποφάσεις γύρω από γάμο ή και παιδιά. Σίγουρα και τα οικονομικά σας, θα πρέπει να ανακάμψουν.

Ιχθείς :  ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Κάποια λόγια και περίεργες ματιές, έχουν πιάσει την προσοχή σας. Ένας καινούργιος φίλος, στην ζωή σας, κάνει ότι μπορεί για να του δώσετε σημασία. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε και τις προτάσεις για έξοδο.