Ζώδια και Ωροσκόπιο – Δευτέρα 19/08

Για όλους:

 

Κριός

Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε εντός της εργασίας σας, ή και εντός των οικογενείας σας, πιθανόν και πια να μην έχετε και τόσο χρόνο ελεύθερο για τον άνθρωπο σας, που δείχνει όμως να καταλαβαίνει τις σχετικές δυσκολίες.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Ταύρος

Αυτά που βλέπετε πια στον άνθρωπο σας, έχουν αρχίσει σίγουρα και σας χαλούν την διάθεση! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να του μιλήσετε όσο πιο άμεσα μπορείτε, και  κάπως έτσι να προσπεράσετε τις μεταξύ σας παρεξηγήσεις.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Δίδυμοι

Πολλά τα νέα πρόσωπα που σας περικυκλώνουν και μάλλον τώρα θα πρέπει και εσείς, από την δική σας την μεριά να δείτε με την εμπειρία που έχετε, τι και ποιος θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα στα δικά σας αισθηματικά δεδομένα.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Καρκίνος

Ευχάριστα πολύ περνάει κάποιος φίλος σας κοντά σας, και μάλλον έχει ήδη αρχίσει και σας ερωτεύεται. Τώρα να είστε και εσείς έτοιμο,ι για μια πρόταση που πιθανόν και σας σοκάρει…σε προσωπικό επίπεδο.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Λέων

Πολλά αυτά που τώρα ζητάτε να κάνετε στην σχέση σας, αλλά ακόμη βλέπετε τις αντιστάσεις που προκύπτουν από τον άνθρωπο σας. Ίσως και αυτός να σας έχει ετοιμάσει τις δικές του προτάσεις.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Παρθένος

Οι ημέρες μέχρι και το τέλος αυτού του δύσκολου μήνα, θα έχουν πολλά χαρμόσυνα γεγονότα, που πιθανόν και να σας ανανεώσουν. Σε κάποιους από εσάς, θα γίνει και πρόταση για μια νέα συνεργασία.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Ζυγός

Πολλά αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, αλλά ακόμη δεν είστε και στην πιο καλή σας φάση, για να τα εκφράσετε στο άτομο που θέλετε. Μετά την αλλαγή ζωδίου….σίγουρα όλο και κάποια ευκαιρία θα σας δοθεί σχετικά.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Σκορπιός

Το ότι δεν μιλάτε στον άνθρωπο σας, επειδή έχετε τον τελευταίο καιρό παρεξηγηθεί, είναι κάτι που σίγουρα δεν το θέλετε πια να συνεχίσει να συμβαίνει. Καλύτερα να κάνετε εσείς την αρχή τώρα!

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Τοξότης

Αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεχτικά, θα δείτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως και να έχει ανοιχτές πόρτες και με το παρελθόν του, που είναι και ο λόγος που δεν προχωράει η μεταξύ σας υπόθεση.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

 

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να είστε απόλυτοι, με άτομα που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Ιδανικά προσφέρετε χρόνο σε όλες τις πλευρές, για να δείτε τι μπορείτε να ξεκαθαρίσει.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Υδροχόος

Συμβαίνουν πολλά και σημαντικά στην ζωή του ανθρώπου σας, που τώρα θα σας ανοίξουν και τις πόρτες για να μπορέσετε να κάνετε και τα επόμενα βήματα, γύρω από μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

Ιχθείς

Δεν χρειάζεται να τα πείτε και να τα ανακοινώσετε όλα. Αυτός ο νέος έρωτας που έχει μπει στην ζωή σας, σίγουρα σας έχει αναστατώσει, αλλά μην χάνετε την πορεία και την ισορροπία σας.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5