Ερωτική Χαρτομαντεία FATIMA – Σεπτέμβριος ’19

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός – ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Υπάρχουν μόνο καλές ειδήσεις για εσάς. Καιρό τώρα σκέφτεστε κάποιο άτομο, που μάλλον σας έχει τραβήξει την προσοχή, αλλά δεν υπήρχε τρόπος για να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε. Τώρα, θα μιλήσετε και θα βρεθείτε. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!

Ταύρος – ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Μην φεύγετε από σχέσεις, μόνο και μόνο επειδή κάτι από το παρελθόν, σας χτύπησε την πόρτα. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είστε σίγουρα σε μια μπερδεμένη κατάσταση – ψυχολογία. Σκεφτείτε τα πάντα επί δύο φορές και όποια απόφαση και να πάρετε, θα είναι και η σωστή.

 

Δίδυμοι – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Αποφύγετε άτομα που δεν τα ξέρετε και που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρουν. Μπορεί να έχει δημιουργηθεί μια παραπάνω οικειότητα και ένα κλίμα ρομαντικό, αλλά αν σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει εξέλιξη καλύτερα να απομακρυνθείτε.

 

Καρκίνος – ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ   

Τα οικονομικά σας, θα πάνε πολύ καλύτερα αυτό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Σίγουρα θα χρειαστεί εσείς, να κινηθείτε πιο άμεσα και γρήγορα προκειμένου, να λύσετε προβλήματα αλλά και να σώσετε, με κάθε τρόπο την αισθηματική σας σχέση που έχει πληγεί από όλα αυτά.

Λέων – ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Σχόλια και κουτσομπολιά θα πέσουν στον δρόμο σας, από κάποιον που σας αφορά ερωτικά. Οι κοινοί σας φίλοι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να μπορέσετε εσείς οι δύο να έρθετε κοντά και ίσως, και να καταφέρετε αυτήν την φορά να ξεκινήσετε κάτι σωστό/ποιοτικό!

 

Παρθένος – Η ΦΩΤΙΑ

Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε χρόνο στον σύντροφο σας, που έχει ήδη αρκετά προβλήματα με την καθημερινότητα του. Από τις αρχές του μήνα Σεπτεμβρίου, θα έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις για όλα τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

 

Ζυγός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Από σήμερα και μέχρι τις αρχές του καινούργιου μήνα, θα έχετε μια ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση με κάποιον παλιό σας σύντροφο. Οι πιθανότητες για να αναζωπυρωθεί το πάθος, θα είναι πολλές και μια επανασύνδεση, θα είναι γεγονός!

 

Σκορπιός – Η ΚΑΡΔΙΑ

Οι σκέψεις και τα ερωτικά σας συναισθήματα, έχουν γίνει κατανοητά από τον άνθρωπο που αγαπάτε…και να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς από τον νέο μήνα, θα έχετε προτάσεις μέχρι και για γάμο. Τα οικονομικά σας, χρειάζονται μια εγκράτεια προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Τοξότης – ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Οι χρόνοι σας, είναι άκρως πιεσμένοι και μάλλον το ταίρι σας, ψάχνει να βρει για να δημιουργήσει λίγο χρόνο, για να βρεθείτε περισσότερο….ή και να φύγετε για ολιγοήμερες διακοπές. Από την εργασία σας, επίσης θα έχετε και κάποιο έκτακτο οικονομικό βοήθημα.

 

Αιγόκερως – Η ΠΕΝΑ

Δεν χρειάζεται το νέο σας συντροφικό ταίρι, να ξέρει τα πάντα για το ερωτικό σας παρελθόν. Δεν θα έρθει η οικειοποίηση με αυτόν τον τρόπο. Καλύτερα εσείς οι δύο να μιλήσετε για το μέλλον σας και τι μπορείτε εκεί να χτίσετε.

Υδροχόος – ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Το ότι αισθάνεστε μόνοι και παραμελημένοι, μέσα στην σχέση σας…είναι εξαιτίας του γεγονότος, ότι το ταίρι σας, έχει πολλά προβλήματα αυτήν την εποχή και μάλλον, πρέπει να δείξετε την κατανόηση σας.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΤΟΞΟ  

Δεν έχετε βρει ακόμη την ισορροπία και την ηρεμία σας, μετά τον τελευταίο χωρισμό που πρόεκυψε. Το μόνο καλό είναι ότι, τώρα έχετε και την χρονική άνεση για να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας τομέα και τους φίλους σας.