Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Προβλέψεις Τρίτη 20/08

Για όλους:

Κριός  Η Δύναμη

Είστε σπάταλοι στην αγάπη και τα συναισθήματα, και αυτό μάλλον ακόμη το ταίρι σας, δεν το έχει εκτιμήσει. Τώρα υπάρχουν και οι βάσεις εσείς οι δύο για να βρείτε τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Ταύρος Ο Τροχός της Τύχης

Παγίδα ερωτική θέλει να σας στήσει, κάποιος που τον ξέρετε αλλά δεν έχετε καταλάβει ότι τρέφει ρομαντικά συναισθήματα για εσάς. Μέσα στην νέα εβδομάδα 26/08 θα δείτε – ακούσετε πάρα πολλά.

 

Δίδυμοι Η Σελήνη

Δεν έχετε ποτέ επαρκή χρόνο, με το άτομο που αγαπάτε και κατά κύριο λόγο ευθύνεται για αυτό ο σύντροφος σας, και το πολυάσχολο πρόγραμμα του. Για το επόμενο 3ήμερο πάντως έχετε πολλά και καλά να συζητήσετε.

 

Καρκίνος Ο Κόσμος

Δεν υπάρχει αυτή την περίοδο, κάποιος που να σας έχει δελεάσει την ερωτική προσοχή, για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Αντιθέτως, εσείς έχετε γοητεύσει κάποιον, που άμεσα θα σας αποκαλυφθεί.

 

Λέων Ο Τρελός

Μην πείτε αυτήν την εποχή, κάτι περισσότερο στον άνθρωπο σας, για τα ζητήματα που τρέχουν και θέλετε να συζητήσετε. Δεν είναι ακόμη το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να λυθούν.

 

Παρθένος Η Αυτοκράτειρα

Σημαντικές βοήθειες θα έχετε από το άτομο που έχετε δίπλα σας. Οι καταστάσεις θα σας φέρουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, πολύ πιο  κοντά, άρα και οι περαιτέρω δεσμεύσεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους.

 

Ζυγός Ο Γητευτής

Κάποια μηνύματα, έχει προσπαθήσει κάποιος εδώ και καιρό να σας περάσει, για να συναισθήματα του, αλλά μάλλον ακόμη δεν τα έχετε καταλάβει. Το επόμενο διάστημα, έχει συναντήσεις και κοινές εξόδους.

Σκορπιός Η Αρχιέρεια

Αν είστε πιο συγκεντρωμένοι, σε αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στην εργασία σας, τόσο πιο άμεσα θα έχετε και τα οικονομική οφέλη. Μερικοί από εσάς ίσως και να κάνουν ένα ταξίδι για να δουν το ταίρι τους.

 

Τοξότης Οι Εραστές

Είστε από τους τυχερούς που θα έχουν αυτόν που θέλουν σχετικά γρήγορα μέσα στην αγκαλιά τους. Οι παρεμβολές των φίλων και οι θετικές συνθήκες θα σας δώσουν επικοινωνίες και συναντήσεις.

 

Αιγόκερως Η Εγκράτεια

Μπορεί να μην μπορεί ακόμη κάποιος καινούργιος έρωτας να σας συγκινήσει, αλλά συνολικά η ζωή σας, είναι σε ένα καλό επίπεδο και οικονομικά και μέσα από όλες αυτές τις καλές παρέες που έχετε.

 

Υδροχόος Το Αστέρι

Ένα φλερτ που έρχεται από μακριά, θα σας αναστατώσει. Τώρα υπάρχουν οι προδιαγραφές στην καθημερινότητα και των δύο σας, για να μπορέσετε να ενάρξετε μια ερωτική ιστορία.

 

Ιχθείς Το Άρμα

Για κάποιον λόγο έχετε αφήσει την εξωτερική σας εμφάνιση, στην τύχη της. Ότι και να σας συμβαίνει καλείστε να ενεργοποιηθείτε και να προσέχετε περισσότερο το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας.