Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τρίτη 20/08

Για όλους:

 

Κριός

Το φιλικό ζώδιο της Παρθένου, σίγουρα θα ενισχύσει κατά πολύ την δυναμική σας μέσα σε εργασία και ερωτική ζωή. Εσείς που τώρα αναζητάτε, μια καινούργια δουλειά σίγουρα θα την έχετε…και όπως ακριβώς την έχετε μέσα στις σκέψεις σας.

Ευνοϊκή Ημέρα :  25/08

Ταύρος

Σίγουρα τώρα θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, και να δείτε τι πρέπει να κάνετε καθώς τα οικογενειακά προβλήματα, είναι προ των πυλών. Σε όποια φάση και να είστε με τον άνθρωπο σας, να είστε σίγουροι, ότι θα υπάρξουν συζητήσεις, που θα σας ισορροπήσουν!

Ευνοϊκή Ημέρα : 06/09

 

Δίδυμοι

Μην ασχολείστε με άτομα και τις προσωπικές τους ιστορίες, που βλέπετε και εσείς εκ προοιμίου, ότι δεν έχουν διέξοδο. Ακόμη και αν είστε μπλεγμένοι με λάθος σχέση – σύντροφο, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, σίγουρα μπορείτε να το ξεκαθαρίσετε.

Ευνοϊκή Ημέρα : 30/08

 

Καρκίνος                 

Σημάδια επικοινωνίας και έμμεσης προσέγγισης, θα πιάσουν οι κεραίες σας, από κάποιον που έρχεται και ξανά απομακρύνεται, κατά καιρούς από την καθημερινότητα σας. Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, θα σας κάνουν να σκεφτείτε μια πιο ευθεία αντιμετώπιση της όλης κατάστασης.

Ευνοϊκή Ημέρα : 11/09

Λέων

Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήμα ίσως, για να μπορέσετε να έχετε σε μια ηρεμία και ισορροπία την σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που το συντροφικό σας έτερο, σίγουρα το έχει καταλάβει και τώρα θα σας το ανταποδώσει στο μέγιστο και ακόμη περισσότερο!

Ευνοϊκή Ημέρα : 26/08

 

Παρθένος

Κάνοντας τον απολογισμό σας, τώρα που και ο Ήλιος, θα είναι πάνω σας, εσείς…θα καταλήξετε ότι μάλλον είστε σε λάθος αισθηματικό συσχετισμό. Πιθανόν και τώρα να είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να βάλετε τους όρους και τα όρια σας σε όλους.

Ευνοϊκή Ημέρα : 14/09

 

Ζυγός

Οι αστρολογικές όψεις μέσα στην εποχή του γειτονικού σας ζωδίου, θα είναι μόνο καλές για εσάς…και κυρίως αυτό θα επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή, που μέσα στο Καλοκαίρι, πέρασε από πολλές και δύσκολες στιγμές – καταστάσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : 19/09

 

Σκορπιός

Δεν σας νοιάζει και πολύ τι συμβαίνει στους κύκλους του συντρόφου σας, καθώς ξέρετε ότι εκεί μέσα, οι απόψεις και οι θέσεις των τρίτων για εσάς και την σχέση σας, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Τώρα καλείστε όλα αυτά να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας!

Ευνοϊκή Ημέρα : 23/08

 

Τοξότης

Λεφτά και πρακτική βοήθεια, σας έρχεται πριν να λήξει το Καλοκαίρι. Κάτι που σίγουρα θα σας ενισχύσει στο να κλείσετε πολλά από τα προβλήματα, που έχουν μαζευτεί. Επίσης, να περισσέψει χρόνος, μπορείτε με τον άνθρωπο σας, να φύγετε για διακοπές.

Ευνοϊκή Ημέρα : 03/09

Αιγόκερως

Οι επόμενες 8-10 ημέρες, έχουν για εσάς πολλές και σημαντικές αλλαγές που σίγουρα θα σας δώσουν και το στίγμα, για το πώς πρέπει να κινηθείτε στο από εδώ και μετά.  Προσοχή μόνο σε όποιες διπλές ερωτικές καταστάσεις που πιθανόν και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Ευνοϊκή Ημέρα : 12/09

 

Υδροχόος

Με τόσα πολλά που έχετε να κάνετε, αυτό το διάστημα μάλλον έχετε αφήσει τον άνθρωπο σας αλλά και την σχέση σας, σε δεύτερη μοίρα. Τώρα που πιθανόν και να έχετε περισσότερο χρόνο ελεύθερο, θα μπορέσετε όλα αυτά να τα φέρετε και πάλι σε μια ισορροπία.

Ευνοϊκή Ημέρα : 28/08

 

Ιχθείς

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία, σε άτομα και προθέσεις που δεν έχουν κάτι κοινό με την δική σας φιλοσοφία.  Έχετε πια την γνώση και την ωριμότητα, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και σίγουρα την ευάλωτη σας καρδιά.

Ευνοϊκή Ημέρα : 20/09